4 metode de modernizare a strategiei de vanzari

0

strategie-vanzari-online-plan-de-afacere

Succesul in vanzari este atins de fiecare data prin traditionala mentinerea a relatiilor cu clientii. Intalnirile fata in fata au fost mereu profitabile, insa daca luam in considerarea modul in care evolueaza tehnologia in zilele noastre, riscam sa ramanem invechiti.

Pentru a avea o activitate de vanzari profitabila, trebuie sa fim eficienti cu timpul nostru si cu modul in care ne construim strategia. Astfel, devenind o persoana organizata, va deveni foarte usor pentru noi sa mentinem o legatura cu clientii nostrii.

1. Renunta la hartie

Lasand la o parte faptul ca vei face un bine major mediului inconjurator, daca vei renunta la hartie, iti vei imbunatati considerabil calitatea muncii. Toate documentele vor fi disponibile online. In acest mod, vei avea acces la tot printr-un singur click, fiecare document va fi arhivat corespunzator, iar editarea va fi mult mai usoara.

2. Creeaza o prezentare inedita

Ca prezentarea sa fie de succes, trebuie sa te pregatesti foarte bine vizual, ceea ce implica uneori si un proiector. Poti folosi o varietate de dispozitive pentru a-ti prezenta produsul. De exemplu, foloseste o tableta pentru a oferi un tur virtual potentialilor investitori sau cumparatori. Ofera-le o experienta unica.

Citeste tot articolul (in limba engleza) pe Entreprenoria.com

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.