10 secrete ale managerilor de succes – Cristian Orasanu

0

Cristian OrasanuCristian Orasanu – BPO Manager – RINF Romania ne invita sa avem in vedere „10 secrete ale managerilor de succes.

Trateaza-ti subalternii corect. Nu egal, ci corect. Jucatorii de top nu vor sa se joace cu codasii clasei si nici nu ar trebui s-o faca. Recompenseaza intotdeauna comportamentul pe care doresti sa-l vezi repetat.

Nu te teme sa faci exceptii. Pentru ca exceptiile sunt exceptii si nu noi reguli, asa ca trebuie intelese ca atare. Sa dai o zi libera in plus unui om care si-a atins tinta cu mult inaintea celorlalti esti o recompensa si o recunoastere a meritelor, nu un drept universal.

Primeste lovitura in locul echipei. Chiar daca au facut-o de oaie pentru ca nu te-au intrebat, nu e momentul sa-i spui asta sefului tau. Acopera-i. Vor sti si vor aprecia.

Ajuta-i oricand au nevoie. Cateodata asta inseamna sa intervii si sa obtii ceea ce ei nu au putut, iar alta data inseamna sa-i inveti sa ia singuri decizia corecta. Daca nu reusesc, pune-le cateva intrebari care sa le clarifice felul in care poate fi luata decizia si impactul potential al actiunilor lor.”

Continuarea in Nr. 9 a Revistei Romane de Managementul Proiectelor.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.