Lanseaza-ti propriul Start-up in 2018. Keez.ro iti ofera tarife contabilitate online avantajoase

0

Infiintarea unei prime firme este destul de complicata pentru un tanar antreprenor, mai ales in ceea ce priveste alegerea unor parteneri de incredere. Piata este suprasaturata de persoane care isi vand serviciile intr-un ambalaj frumos, tocmai din aceasta cauza este foarte important sa pui in balanta avantajele si dezavantajele unei colaborari. Sa alegi un serviciu nou si inovator, de care nu ai mai auzit pana acum, nu este nimic gresit. Serviciul de contabilitate este un element important al firmei tale, tocmai de aceea trebuie sa alegi ceva care ti se potriveste din punct de vedere financiar, practic sau al eficientei afacerii tale. Keez.ro ajuta antreprenorii sa isi concentreze energia si inventivitatea pe ideea lor de afaceri propriu-zisa, fara a aloca, mai mult decat este strict necesar, timp si bani in activitati de back-office.

Daca te afli la inceput de drum ca antreprenor, daca esti Persoana Fizica Autorizata sau ai un IMM, tine aproape de tine informatiile financiare ale business-ului tau, cu ajutorul serviciilor de contabilitate digitala, Keez.ro! Poti sa urmaresti toate informatiile care te intereseaza in timp real, poti emite facturi, poti vedea profitul pe luna trecuta si nu numai. Ai practic o arhiva electronica cu toate informatiile financiare ale firmei. Si asta nu este tot: Keez.ro iti pune la dispozitie si un modul pentru salarizare. Toate acestea prin tarife de contabilitate personalizate nevoilor tale.

Serviciile de contabilitate vegheaza la prosperitatea business-ului tau si il pun in functiune zi de zi, verificand permanent fluxul banilor care intra si ies din firma, organizand si efectuand platile necesare etc. Iar cu cat serviciile la care apelezi sunt mai optime, practice si eficiente, cu atat mai bine!

Keez.ro este o companie de tehnologie specializata in servicii de contabilitate digitala pentru firme mici, PFA si start-up. Prin intermediul tehnologiei, Keez.ro transforma activitatile de back-office in instrumente de management de zi cu zi. De ce beneficii ai parte prin colaborarea cu Keez.ro? Contabilitatea, salarizarea, infiintarea firmei, procesarea, accesul online, facturarea, incasarea la timp, rapoartele optime si interactiunea permanenta sunt moderne, eficiente si rapide, toate avand tarife accesibile. Cu Keez.ro timpul iti este salvat, iar energia iti este directionata catre sporirea afacerii tale si nu catre birocratie.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.