Instrumente gratuite si utile care te vor ajuta sa iti lansezi si dezvolti afacerea

1

instrumente-gratuite-afacereDaca esti detinatorul unui abonament de internet, este foarte probabil ca ai auzit zvonul conform caruia exista posibilitatea sa iti lansezi propria afacere cu numai 100 de dolari. Insa, de ce sa nu o faci in mod gratuit?

Lansarea si dezvoltarea unei afaceri este un lucru greu de realizat, dupa cum afirma majoritatea antreprenorilor. Dupa opinia mea, acesta este un moment foarte bun de deschidere a unei afaceri. Odata cu boom-ul tehnologiei mobile, lumea este intr-o continua conexiune. Asadar, Legea lui Murphy se aplica avand in vedere ca domeniul acesta este ieftin si rapid. Vestea buna este ca exista o multime de instrumente ieftine si utile care te pot ajuta sa iti lansezi si dezvolti afacerea.

1. Ai auzit vreodata de Startup Stash? Este un instrument de lansare foarte util. Descrierea de pe site-ul lor spune ca este un site de resurse si instrumente ce te va ajuta sa iti construiesti afacerea.

2. Daca esti in cautare rapida de un logo, ar trebui sa folosesti Square Space Logo. De obicei dureaza mai putin de cateva minute sa creezi ceva foarte interesant.

Citeste articolul integral (in limba engleza) pe Entreprenoria.com

Share.

Un comentariu

  1. Really Amazing tools for develop business. Thanks for sharing such great tools.This is what that I was looking for.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.