Cum puteti profita la maximum de tehnologie?

0
Orice companie are nevoie de tehnologie, de la organizarea operatiunilor curente, pana la pastrarea inregistrarilor financiare, procesarea comenzilor si mentinerea legaturii cu furnizorii, distribuitorii si clientii firmei. Si, pentru ca tehnologia reprezinta un element de baza al unei afaceri de succes, un plan de afaceri castigator trebuie sa explice modul in care veti profita la maximum de noile solutii din IT.

Multe dintre deciziile cu privire la tehnologie, precum alegerea unei baze de date, se pot dovedi nu tocmai inspirate pe masura ce compania se dezvolta. Unele solutii ar putea fi prea costisitoare, sau prea greu de adaptat nevoilor in continua schimbare ale afacerii. In momentul construirii unui plan in acest sens, tineti cont de aceste aspecte si incercati sa investiti numai in tehnologii flexibile, care sa evolueze odata cu firma. Pe cat posibil, alegeti solutiile care, pe langa satisfacerea nevoilor companiei, sa fie si usor de folosit, fara a va lasa atras de sistemele complexe, dar dificile si costisitoare de intretinut.

Solutie specializata sau programe standard?

Unele industrii au furnizori care produc software specializat sau hardware care raspunde nevoilor specifice ale domeniului respectiv. O simpla cautare pe internet va poate ajuta sa identificati aceste companii si, desi produsele lor tind sa fie mai scumpe decat cele standard, aceste solutii dedicate unui anumit domeniu vor raspunde mult mai bine cerintelor din industrie. De asemenea, vor fi mai ieftine decat solutiile software sau hardware create in mod special pentru dumneavoastra. Pe de alta parte, asta nu inseamna ca nu veti putea folosi tehnologii standard, al caror pret va fi cu siguranta mult mai mic. Totul depinde de specificul activitatii, bugetul disponibil si beneficiile pe care sperati sa le obtineti.

Mai multe detalii: esimplu.ro
Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.