Cele mai bune 10 site-uri pentru antreprenori

0

10-best-sites-entrepreneursIesind din zona de comfort si renuntand la salariul pe care il primesti la fiecare sfarsit de luna pentru a lansa o afacere nu este o chestiune atat de simpla. Conceptele de antreprenor, afacere, profituri sunt termeni cu o greutate aparte, insa ceea ce le depaseste este ambitia de a lansa propria ta companie.

Ai o idee de afaceri, ai si unele resurse, fie ele limitate, dar apoi, ce pasi trebuie sa urmezi? Pasiunea si convingerea ca lucrurile vor merge pe o traiectorie optima sunt lucruri care nu pot lipsi din repertoriul antreprenorilor. Dat fiind faptul ca fiecare dintre noi are nevoie cateodata de putina inspiratie si indrumare in ceea ce priveste lansarea unei companii de succes, am decis sa cream o lista de 10 site-uri care se vor dovedi de foarte mare ajutor pe tot parcursul acestei aventuri minunate de a lansa propria afacere.

OnStartups

Pentru a putea beneficia de toate sfaturile pentru a lansa o companie de success, trebuie sa vizitezi acest site. Cofondatorul site-ului, Dharmesh Sha, ofera cele mai bune sfaturi si lucruri absolut esentiale pentru viitorii antreprenori. Iar daca planuiesti sa lansezi o companie de IT, dar nu ai abilitatile de programare necesare pentru a folosi limbajul programatorilor, site-ul acesta iti va fi de mare ajutor deoarece te poate ajuta sa „Cum sa iti lansezi compania fara a stii programare”. Stiu, acest sentiment este unul greu de descris.

Citeste tot articolul (in limba engleza) pe Entreprenoria.com

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.