5 pasi esentiali pentru a-ti dezvolta propria companie

0

business.idea_.work_.from_.home_.000Esti una din acele persoane care intentioneaza sa isi deschida o afacere? Daca da, te afli in locul potrivit iar aceste sfaturi se vor dovedi a fi extrem de utile daca decizi sa iti deschizi propria afacere.

Insa, inainte de a continua trebuie sa afli ca, avand in vedere contextul economic precar si climatul care incurajeaza deschiderea propriei afaceri, tot mai multi antreprenori conidera aceasta drept solutia cea mai buna. In acest caz, circumstantele personale pot avea o mare insemnatate. Spre exemplu, exista un mare numar de absolventi ce recent si-au finalizat studiile, care se decid sa isi deschida un busineess, cnsiderand aceasta o mare oportunitate de a deveni independent si de a castiga mai multi bani.

Intr-o lume perfecta, majoritatea oamenilor ar alege sa isi gestioneze singuri propria afacere si sa fie propriul sau sef. Mai mult decat atat, sunt incantati de a avea un program flexibil, de a-si lua liber atunci cand au chef si de a uita de costumul elegant atat de necesar unui job la birou.

Din pacate, realitatea este putin cam departe de aceasta poveste si doar o mica parte din oameni au curajul de a-si lansa o afacere si stu cum sa o gestioneze corect si eficient.  Asadar daca esti convins ca ai toate ingredientele pentru a-ti lansa afacerea iti oferim cinci sfaturi extrem de utile care te vor duce pe culmea succesului:

  • Asigura-te ca ideile tale sunt ingenioase – nu prea are rost sa te apuci de un business care vizeaza un produs sau serviciu deja existent; studiile confirma ca acele companii care aduc o idee noua sunt cele care au si cel mai mare succes. Asadar, indiferent ca ideea ta se adreseaza unei nise mici dar fidele de piata, sau a unui intreg sector de piata, asigura-te ca ideea ta aduce ceva nou, ca este deosebita.
  • Cerceteaza – poate consideri ca ai toate calitatile lui Steve Jobs, Mark Zukenberg sau Bill Gates sau poate ca ai o idee extraordinara care va schimba lumea. Chiar si asa, fara un studiu de piata, businessul pe care-l planifici are mari sanse de esec.

Citeste intreg articolul (in limba engleza) pe Entreprenoria.com

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.