5 moduri de a determina daca ideea ta de afaceri poate deveni un succes

2

great_idea1In aproape toate cazurile, o afacere de succes are in spate o idee de succes. Cu tate acestea, gasirea ideii potrivite si transformarea acesteia intr-una de succes este o mare provocare.

Dar odata ce gasesti ideea de afacere potrivita este destul de dificil de determinat daca aceasta va provoca intr-adevar impactul asteptat. Tocmai de aceea, noi iti prezentam 5 intrebari pe care ar trebui sa ti le pui si care te vor ajuta sa testezi ideea ta de business:

1. Conceput pe care vrei sa il dezvolti este legat de lucurile care te atrag/pe care le apreciezi?

Mare parte a timpului tau de adult ti-o vei petrecere lucrand, tocmai din acest motiv ideea afacerii tale trebuie sa fie despre un lucru de care esti pasionat. Altfel, este destul de greu sa iti reuseasca avand in vedere timpul pe care va trebui sa il investesti in acest business.

2. Esti mai inclinat sa vezi lucrurile evidente si imaginea de ansamblu?

Pentru ca o companie sa devina o afacere de succes, trebuie sa ai o viziunea asupra ideii de business pe care vrei sa o implementezi iar astfel sa obtii profitul pe care il preconizezi.

Cum pot francizele si spin-off-urile sa devina de succes pe piata? Are afacerea potential pe plan international? Daca consideri ca ar exista un potential de crestere, te poti lansa si in astfel de parteneriate.

Citeste articolul integral (in limba engleza) pe Entreprenoria.com 

Share.

2 comentarii

  1. Sunt multe lucruri pe care ar trebui sa le avem in vedere in initierea unei afaceri. De la idee la transformarea ei in realitate, sunt si alti factori pe care ii intampinam pe drum. Factori precum timp sau resurse.
    Plus energie!

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.