Se cauta cel mai bun concept de aplicatie de business!

0

business_wall_of_fame_romtelecomRomtelecom cauta cel mai bun concept de aplicatie de business!

Romtelecom invita dezvoltatorii software de aplicatii inovatoare pentru afaceri mici si mijlocii sa se inscrie la „Business Wall of Fame”. Concursul, initiat la nivelul Deutsche Telekom, este organizat concomitent si in 6 tari: Cehia, Croatia, Ungaria, Polonia, Romania si Slovacia.

Competitia este adresata dezvoltatorilor de software independenti si startup-urilor care doresc sa isi promoveze aplicatia, care trebuie sa fie cel putin in faza de productie si nu neaparat disponibila comercial inca, si sa o faca accesibila catre o audienta larga. Prin startup se intelege o firma ce activeaza in domeniul dezvoltarii de software, infiintata dupa data de 1 ianuarie 2013.

Aplicantii din Romania se pot inscrie pe Business Wall of Fame

Program concurs

  • Inscrieri: 28 aprilie – 22 mai;
  • Votare: 22 mai – 30 iunie;
  • Selectarea castigatorului national: 1 iulie – 31 iulie;
  • Selectarea castigatorului international si a celui mai bun startup: pana pe 15 august.

Dupa ce se incheie perioada de inscriere a aplicatiilor, membrii comunitatii IMM vor vota pentru cea mai buna idee de aplicatie. In finala se vor califica cele mai votate 10 aplicatii, dintre care un juriu format din exerti (manageri, experti in vanzari, respectiv produse si IT din cadrul Romtelecom) va selecta castigatorii nationali. Cea mai buna aplicatie internationala de businessa si cea mai buna aplicatie de business a unui startup vor fi selectate de un juriu international din cele 6 tari participante, pana pe 15 august.

Premii

Cea mai buna aplicatie de business din Romania va deveni vedeta unei campanii de promovare in valoare de 30.000 euro derulata de Romtelecom. Castigatorul va deveni Partener Romtelecom Cloud, iar aplicatia va fi inclusa in portofoliul Romtelecom de servicii cloud, fiind promovata spre vanzare catre mai mult de 150.000 clienti business.

Castigatorii locurilor doi si trei vor deveni, de asemeni, Parteneri Romtelecom Cloud.

Daca aplicatia pe care o inscrii in concurs poate fi dezvoltata in toate cele 6 tari participante in concurs, va concura in acelasi timp si pe cele 6 piete si va putea castiga premii suplimentare. Aceasta trebuie sa ruleze in limba engleza si optional in limbile locale ale celor 6 tari. Dezvoltatorii aplicatiei castigatoare vor deveni Parteneri Cloud al Deutsche Telekom in cele 6 tari participante, iar aplicatia va ajunge pe o piata de pana la 1,3 milioane de companii. In plus, castigatorul primeste si o excursie la laboratorul de inovatii T-Lab Berlin

La concurs pot participa si startup-urile care au creat un concept de aplicatie pe care se pregatesc sa o lanseze pana la sfarsitul anului 2014. Startup-urile pot primi o investitie de 80.000 euro de la Hub:raum pentru dezvoltarea aplicatiei sau o invitatie la Long Night of Start-ups, eveniment important desfasurat in Berlin de catre T-Labs Berlin, beneficiind de un stand propriu in cadrul evenimentului.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.