RICAP: Termenul-limita pentru depunerea candidaturilor, prelungit pana pe 25 noiembrie

0

ricap

Termenul de aplicare la Programul de Asistenta pentru Comercializarea Inovarii din Romania (RICAP) a fost extins, in urma solicitarilor primite de la multi dintre dumneavoastra. Pentru a oferi oportunitatea de a se inscrie pentru cat mai multi inovatori, acum puteti aplica pana luni, 25 noiembrie 2013!

Vor fi selectati 15 antreprenori care au dezvoltat o tehnologie inovativa. Daca sunteti unul dintre ei, RICAP va va ajuta sa ajungeti pe piata internationala cu tehnologia dumneavoastra. Cum face asta? Mai intai, RICAP va conecteaza cu un mentor international si un mentor roman, cu experienta indelungata in industria dumneavoastra, care va vor ajuta sa valorificati potentialul de comercializare a tehnologiei pe care ati dezvoltat-o. Va pune in legatura cu posibili parteneri si finantatori la nivel international potriviti pentru dumneavoastra, in cadrul unor evenimente de networking. Si, daca sunteti pregatiti sa iesiti pe piata internationala, va organizeaza intalniri in SUA, unde aveti sansa sa accesati capital si parteneriate.

Aplicarea se face online pe site-ul www.ricap.ro prin completarea unui scurt formular, care cuprinde informatii de baza despre profilul organizatiei, echipa de management, tehnologia si piata in care va fi aplicata, nevoia consumatorului careia ii raspunde, precum si obiectivele de comercializare. Timpul necesar pentru completarea formularului este estimat la 30 de minute. Daca aveti intrebari, echipa RICAP va sta a dispozitie la [email protected]. Nu uitati sa consultati si site-ul www.ricap.ro in special sectiunile „Cum aplic”, unde puteti gasi un ghid de aplicare, si „FAQ”, unde am incercat sa raspundem la o parte din intrebarile pe care le-ati putea avea.

RICAP este un proiect realizat de Centrul Roman pentru Inovatie in Dezvoltare Locala si Larta Insitute (Los Angeles, SUA), implementat cu sprijinul Gea Strategy & Consulting si finantat de Romanian-American Foundation. RICAP construieste pe expertiza acumulata timp de 20 de ani de Larta Institute prin sustinerea a circa 3.500 de inovatori din 17 tari, precum si pe experienta membrilor CRIDL si Gea Strategy & Consulting in sprijinirea antrepenoriatului din Romania.

Daca ati dezvoltat o tehnologie inovativa pe care vreti sa o comercializati pe piata internationala, asteptam aplicatia dumneavoastra!

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.