Programul START pentru tinerii intreprinzatori se va relua pe 30 mai

0

build_money

Un nou program START destinat tinerilor intreprinzatori va debuta din 30 mai, cu o finantare de pana in 100.000 de lei/proiect, din care 70% contributia statului si 30% contributie proprie, a anuntat Georgian Ghervasie, consilierul personal al premierului Victor Ponta, intr-o interventie televizata.

„Exista o serie de programe, prin intermediul Ministerului pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri si Turism, ce s-au relansat. Putem vorbi despre doua programe importante: „Tanarul debutant”, pentru persoane pana in 35 de ani, cu o suma nerambursabila de pana in 10.000 de euro, si programul „Start”, ce va debuta din 30 mai, de pana in 100.000 lei, cu 70% contributia statului si 30% contributie proprie. Sunt proiecte cu eligibilitate. Pentru a evita birocratia, am discutat cu ministrul Maria Grapini (ministrul delegat pentru , Mediu de Afaceri si Turism, n.r), toate vor fi online”, a explicat Georgian Ghervasie.

Documente: click aici.

Document anexat

Proiectul Procedurii de implementare a Programului pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in randul tinerilor si facilitarea accesului la finantare START (Doc)

Sursa: Finantare.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.