Programul pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in randul tinerilor si facilitarea accesului la finantare – START

0

anunt startProgramul pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in randul tinerilor si facilitarea accesului acestora la finantare – START incurajeaza si stimuleaza infiintarea si dezvoltarea intreprinderilor mici si mijlocii. Programul START este derulat de Ministerul Economiei, prin Directia Implementare Programe pentru IMM.

Status: ACTIV
Depunere de la: 29.07.2013
Buget: 20.000.000 lei

Obiectivele programului

Programul START este o schema de ajutor de minimis. Obiectivul sau il constituie stimularea infiintarii de noi intreprinderi mici si mijlocii, imbunatatirea performantelor economice ale celor existente, cresterea potentialului de accesare a surselor de finantare si dezvoltarea aptitudinilor antreprenoriale ale intreprinzatorilor in scopul implicarii acestora in structuri economice private.

Solicitanti eligibili

Pot beneficia de Programul START societatile comerciale (microintreprinderi, intreprinderi mici si mijlocii), infiintate conform legii in urma cu cel mult doi ani, cu capital privat si fara dificultati financiare sau datorii la bugetul de stat.

Nu pot beneficia de alocatii financiare nerambursabile in cadrul Programului operatorii economici care au primit, cumulat pe parcursul ultimilor 3 ani fiscali (2 ani fiscali precedenti si anul fiscal in curs), ajutoare de minimis (fie din surse publice nationale, fie din surse comunitare) in valoare totala de 200.000 euro, echivalentul in lei.

Afla toate detaliile pe finantare.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.