M.incubator, un nou program de sprijin si promovare pentru startup-uri

0

mincubatorMediafax Group anunta lansarea unui program de sprijin si promovare pentru start-up-uri si antreprenori la inceputul proiectului lor – M.incubator – care isi propune sa gaseasca proiecte cu potential si sa adauge la ele expertiza grupului, forta sa de marketing si, daca e nevoie, inclusiv capital.

„Cautam idei bune si proiecte in faza de start-up, pentru a le ajuta sa ajunga mai devreme pe piata si mai repede sus, in atentia clientilor si consumatorilor. Credem ca in Romania sunt nenumarate exemple de vizionari si companii cu proiecte de business realiste si inovatoare, carora le lipseste doar un partener puternic pentru a reusi. Pe ei ii asteptam sa se inscrie pe mincubator.ro”, spune Cosmin Ghinea, director de dezvoltare al Mediafax Group.

Orice start-up romanesc poate aplica la M.incubator cu un proiect din domeniile: servicii, aplicatii de mobil, e-commerce sau cu proiecte de continut original. Este vorba de proiecte aflate la inceput de drum, adresate pietei romanesti, dar sunt luate in calcul si relansari care propun o noua abordare a pietei sau produse noi cu potential de dezvoltare, inclusiv pe piata internationala.

Afla mai multe despre acest program de sprijin pe Intreprinzatori.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.