Femeile cu initiativa vor primi 10.000 de euro de la stat pentru a incepe o afacere

5

woman_money

Femeile care doresc sa inceapa o afacere pot beneficia de sprijin de 10.000 de euro din partea statului, in cadrul programului „Femeia antreprenor”, care va debuta la sfarsitul lunii iunie, suma totala disponibila fiind de 500.000 de lei.

Anuntul a fost facut de ministrul delegat pentru IMM si Turism, Maria Grapini, care a precizat ca nu exista o  limita de varsta pentru candidate. „Femeile pot porni o afacere si mai tarziu. Sunt multe femei de 45 de ani, care nu gasesc de lucru si sunt gata sa pornesca propria afacere. Important este sa-si faca un plan de afaceri si va primi acei 10.000 de euro, exact ca tinerii debutanti”, a declarat ministrul Maria Grapini.

Potrivit acesteia, planul de afaceri va fi evaluat dupa mai multe criterii, in baza unui model stabilit pe calculator si nu se va mai tine cont de rapiditatea cu care a fost depus proiectul, eliminandu-se principiul „primul venit, primul servit”.

Mai multe detalii: Hotnews

Share.

5 comentarii

 1. croitoru liliana roxana on

  vreau sa deschid un mic magazin alimentar cum pot face ca sa intru si eu in femea cu initiativa ca sa primesc si eu niste bani nerambursabile

 2. anuta estera on

  am 45ani, nu mai gasesc serviciu si ma gindesc F.serios sa-mi descid o afacere dar nu am bani, ce pot sa fac? pot beneficia de fonduri nerambursabile, care sint conditiile?

 3. Petrisor Marilena on

  am 47 ani,o fitma de transport fara activitate si mijloace fixe.
  sunt pensionata medical si cu 350 lei/luna nu pot sa supravietuiesc. cum pot accesa aceste fonduri .

 4. vreau sa incep o afacere cu animale am grasdiu ,am ceva pamint dar nu am bani sa cumpar animale ajvrea cu gaini,oi,vaci,sau cu struti dar nu am bani neces ari

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.