Credit.ro – Afacerea romaneasca care salveaza alte afaceri

0

Este greu sa fii antreprenor. Cu atat mai mult in Romania. Dar un IFN si consultantii sai isi propun sa remedieze aceasta piedica prin credit.ro, site care intermediaza imprumuturi rapide dedicate, in special, segmentului de business. Fara sa isi dea seama, reprezentantii IFN-ului au pus bazele unei afaceri care… salveaza alte afaceri.

Intr-o piata in care bancile acorda imprumuturi tot mai greu, in special in zona antreprenoriala, iar procedurile sunt complicate si, de cele mai multe ori aprobarea creditelor dureaza, IFN imprumut S.A., cu o vechime de 9 ani pe piata din Romania, si-a creat si adaptat serviciile in functie de nevoile clientilor. Oferind imprumuturi cu garantie imobiliara cu finantari de pana la 5.000.000 lei, linii de credite, si chiar scontari si scrisori de garantare, cu acordare in maximum 24 de ore, cei aflati in cautarea unei finantari isi pot rezolva rapid problemele, fara prea multe batai de cap din punct de vedere birocratic. in plus, oricare dintre serviciile puse la dispozitie au avantaje precum comisionul de 0% si dobanda fixa, neinfluentata de indicatori economici. Credite fara surprize!

IFN versus Banca

La fel ca o banca, si IFN-urile sunt in legalitate, fiind recunoscute si inregistrate in Registrul General al BNR. Spre deosebire de acestea insa, IFN-urile, caracterizate de Inovatie, pot oferi imprumuturi fara sa tina cont de Biroul de Credite, iar procedurile sunt simplificate: clientii beneficiaza mai rapid de serviciile oferite. in schimb, in cazul bancilor, clientii au de asteptat perioade indelungate pentru a afla daca sunt eligibili. Iar timpul, mai ales in cazul antreprenorilor, este pretios.

„Inca de la infiintare, ne-am dorit sa fim un real sprijin in dezvoltarea celor din comunitatea din care facem parte, sa le intelegem nevoile si sa inovam in permanenta – spre a le oferi consultanta si servicii financiare usor de inteles si de folosit, si pentru a ii ajuta sa isi atinga potentialul maxim personal, profesional sau al business-ului”.

IFN imprumut S.A.
Soseaua Stefan cel Mare, nr.31, secotr. 2, Bucuresti
021.796.7777
021.796.7788
Credit.ro
(P) Acest material este sponsorizat. Pentru promovarea pe acest site va rugam sa ne contactati pe contact!

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.