Termeni si conditii de utilizare

Acesti termeni se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.plandeafacere.ro.

Accesand sau utilizand website-ul www.plandeafacere.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

Acest website este detinut si administrat de SC Arhipelago Interactive SRL.

Drepturi de proprietate intelectuala

Materialele prezentate in cadrul website-ului www.plandeafacere.ro si informatiile transmise prin intermediul postei electronice sunt proprietatea Arhipelago Interactive si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca sau alte drepturi de proprietate intelectuala.

Drepturile utilizatorului www.plandeafacere.ro

Utilizatorul www.plandeafacere.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe ecranul calculatorului, sa printeze parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

Obligatiile utilizatorului www.plandeafacere.ro

Utilizatorul www.plandeafacere.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului, in afara de situatiile precizate in paragraful anterior.

Utilizatorul www.plandeafacere.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.

Utilizatorul www.plandeafacere.ro nu are deptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.

Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre Arhipelago Interactive la adresa [email protected].

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui site, S.C. Arhipelago Interactive S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: furnizarea de servicii pe internet.

Sunteti obligat(a) sa furnizati unele dintre aceste date (indicate explicit in anumite pagini din site) si puteti in mod optional sa furnizati alte informatii suplimentare (indicate in anumite pagini din site), toate aceste informatii fiind necesare pentru furnizarea de servicii pe internet. Refuzul furnizarii informatiilor obligatorii de catre dvs. determina imposibilitatea accesarii serviciilor unde v-au fost solicitate informatiile obligatorii respective.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajatii si anumiti colaboratori ai S.C. Arhipelago Interactive S.R.L. care se ocupa de furnizarea si de intretinerea infrastructurii legate de serviciile pe internet oferite pe acest site, precum si anumite categorii de utilizatori ai serviciilor pe internet, functie de conditiile de utilizare ale fiecarui serviciu.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, la S.C. Arhipelago Interactive S.R.L., str. Masinii nr. 2, bl. 72, sc. D, ap. 1+2, Iasi, cod postal 700222.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Clauze de neraspundere

Site-ul www.plandeafacere.ro este un site cu continut informativ. Site-ul www.plandeafacere.ro are informatii din mai multe surse, astfel incat Arhipelago Interactive nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acelor informatii.

Arhipelago Interactive nu garanteaza in nici un fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site-ul www.plandeafacere.ro. Eventuale neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat, intre continulul site-ului si informatiile reale nu implica nici o raspundere, de orice natura, pentru Arhipelago Interactive.

Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea Arhipelago Interactive.

Arhipelago Interactive nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.plandeafacere.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

La luarea unor decizii, care s-ar baza pe informatiile din acest site, recomandam consultarea si altor surse de informare, raspunderea luarii deciziei apartinand in totalitate utilizatorului www.plandeafacere.ro.

Arhipelago Interactive nu isi asuma responsabilitatea pentru pagube aparute, ca urmare a utilizarii serviciilor site-ului, indiferent de natura acestora.

Noutati cu privire la managementul proiectelor prin intermediul postei electronice

Arhipelago Interactive va ofera posibilitatea de a subscrie ca membru la serviciul de stiri si noutati prin intermediul postei electronice. Utilizarea de catre Dumneavoastra a continutului primit, prin intermediul serviciului de noutati prin posta electronica, va fi in concordanta cu acesti Termeni.

Urmand procedura de abonare la Buletinul Informativ al www.plandeafacere.ro sunteti de acord in mod explicit ca datele furnizate in momentul abonarii sa fie pastrate, prelucrate si utilizate de catre Arhipelago Interactive SRL si/sau de catre operatorii sai de marketing direct, in conditiile Legii 677/2001.

Prin abonarea la Buletinul Informativ al www.plandeafacere.ro sunteti de acord sa fiti inclusi in baza de date a Arhipelago Interactive SRL (proprietarul si administratorul www.plandeafacere.ro) si sa primiti ocazional informatii promotionale prin e-mail sau posta. Membrii inscrisi in baza de date certifica faptul ca isi cunosc drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Arhipelago Interactive SRL poate detine informatii despre dumneavoastra, oferite de dumneavoastra printr-un formular de inregistrare. Aceste informatii pot include, printre altele, numele dumneavoastra, adresa, numere de telefon etc.

Informatiile despre dumneavoastra pot fi folosite doar in scopuri asociate comercializarii si promovarii serviciilor si/sau produselor www.plandeafacere.ro si ale Arhipelago Interactive SRL, cum ar fi: procesarea cererilor dumneavoastra; oferirea de produse si/sau servicii catre dumneavoastra; facturare; solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre dumneavoastra; contactarea dumneavoastra (inclusiv prin posta, e-mail sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale www.plandeafacere.ro si ale Arhipelago Interactive SRL; inregistrarea informatiilor despre dumneavoastra in vederea alocarii sau oferirii recompenselor, reducerilor si/sau a altor beneficii.

Modificari in termenii si conditiile de utilizare

Arhipelago Interactive poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site! Utilizarea site-ului de catre Dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre Dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romaneasca in vigoare. Incalcarea obligatiilor mentionate constituie o violare a drepturilor Arhipelago Interactive si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare forurilor judecatoresti.

Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.plandeafacere.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.