Targ de Job-uri in IT si domenii conexe in Bucuresti

0

picas-posdruAproximativ 30 de firme care ofera locuri de munca pentru specialisti in IT sau in domenii conexe vor fi prezente la Targul de Job-uri ACTIV, eveniment ce va fi organizat pe parcursul a doua zile, la Romexpo Bucuresti.

Pe 4 si 5 noiembrie, intre orele 09:00 – 18:00, oferta celor 30 de companii va putea fi consultata gratuit in pavilionul F al Romexpo Bucuresti. Sunt asteptati la Targul de joburi organizat la Romexpo, atat studenti, cat si tineri absolventi, dar si someri de scurta si de lunga durata.

Evenimentul este organizat de Institutul pentru Politici Sociale din Bucuresti, partener in cadrul proiectului „ACTIV pe Piata Muncii: Abilitati si Competente Tehnice pentru Integrare si Valorificare pe Piata Muncii„.

Scopul acestui targ este de a facilita legatura intre persoanele aflate in cautarea unui loc de munca si companiile care au in plan recrutarea de personal, in prezent sau in perioada imediat urmatoare„, arata reprezentantii Institutului pentru Politici sociale din Capitala.

„ACTIV pe Piata Muncii: Abilitati si Competente Tehnice pentru Integrare si Valorificare pe Piata Muncii” este un proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, iar alaturi de Universitatea Politehnica din Bucuresti, care este lider al proiectului, parteneri mai sunt Universitatea Politehnica din Timisoara, Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi, Universitatea „Petru Maior” din Targu Mures, Pythia International din Bucuresti si Institutul pentru Politici Sociale Bucuresti.

Proiectul are drept obiectiv general imbunatatirea capacitatii de ocupare a 1.000 de persoane, in special someri tineri si someri de lunga durata, prin dezvoltarea si certificarea de abilitati si competente profesionale cerute de piata muncii, in domeniul Tehnologiei Informatiei si Comunicatiilor (TIC).

Pentru mai multe detalii despre proiectul „ACTIV pe Piata Muncii: Abilitati si Competente Tehnice pentru Integrare si Valorificare pe Piata Muncii” puteti accesa pagina de internet www.specialistactiv.ro.

Share.

Leave A Reply