(P) Invest in Iasi ajunge la Chisinau pe 23 octombrie

0

DSC_2214In cadrul Misiunii economice Afaceri.ro 2014 Chisinau care va avea loc pe 23 octombrie 2014, organizatorii au mai pregatit o surpriza: Invest in Iasi Corner. Astfel, pe langa turul Expozitiilor Internationale “Moldagrotech” si “Farmer”, conferinta de business Afaceri.ro si vizita la Cramele Cricova, participantii mai pot vizita si un stand special “Invest in Iasi”.

Invest in Iasi este un proiect derulat de APEC (Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii) care reuneste oameni de afaceri si specialisti romani si internationali, avand ca scop final atragerea de investitori straini pentru orasul Iasi. Astfel ca participantii la Conferinta Afaceri.ro 2014 Chisinau vor avea ocazia sa afle mai multe detalii despre oportunitatile de alocare de capital pe care le ofera Iasul oamenilor de afaceri din Republica Moldova si despre locul pe care il ocupa acest oras pe harta regionala a destinatiilor de investitii.

Programul de conferinte si misiuni economice Afaceri.ro, care prin evenimentul de la Chisinau va ajunge la cea de-a 17-a editie de anul acesta, reuseste in permanenta sa mentina antreprenorii interconectati si ofera acestora oportunitatea de a se promova si dezvolta, prin schimburi imediate de idei si viziuni.

Mai multe informatii despre Misiunea economica Afaceri.ro 2014 Chisinau, inclusiv programul complet si detalii despre speakeri pot fi gasite accesand website-ul http://www.afaceri.ro/misiune-economica-ro-chisinau-2014/. Inscrierea se poate face trimitand un e-mail pe adresa [email protected].

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.