(P) Conferinta Nationala de Business Networking „Hazardul in business”

0

236551Bucuresti, 5 martie 2015 – Institutul European de Business Networking anunta a VI-a editie a Conferintei Nationale de Business Networking, care va avea loc pe 2 aprilie in Bucuresti la Hotel Ramada Parc.

Oriunde in lume, antreprenorii reprezinta un motor al cresterii economice si o sursa-cheie de locuri de munca. In tara noastra, 75% dintre ei considera ca valorile si cultura romaneasca precum si sistemul fiscal, resursele de finantare si statul roman in general nu numai ca nu le ofera sprijin in dezvoltarea unui business, ci chiar constituie piedic in calea succesului in afaceri.

Conferinta Nationala isi propune ca in acelasi loc, in acelasi timp sa stranga antreprenori, manageri, liber profesionisti si chiar angajati din diferite domenii de activitate cu scopul schimbului  de experienta si informatii din piata. Tema in jurul careia se vor axa discutiile celor 3 speakeri este intitulata sugestiv „Hazardul in business”. Aceasta urmareste dezbaterea si gasirea de solutii la probleme recurente in mediul de afaceri precum blocarea incasarilor – hazard sau lipsa de experienta, fenomenul plecarii angajatilor sau clientilor in masa, dar si probleme neprevazute precum o epidemie in randul angajatilor.

Participantii vor fi incurajati prin exercitii practice sa descopere impreuna, prin schimbul de experienta, care sunt cele mai bune practici pentru a evita o situatie de hazard si solutiile de redresare si dezvoltare ale unui business. Sunt informatii pe care le vor afla joi, 2 aprilie, ora 09:00, la Hotelul Ramada Parc din Bucuresti, in cadrul Conferintei Nationale de Business Networking „Hazardul in business, un eveniment marca Institutului European de Business Networking. Gazda acestui eveniment va fi Ana-Maria Mihaila, fondator al Institutului si trainer de business networking.

Pentru participantii care isi doresc expunere maxima in cadrul Conferintei, organizatorii au pregatit zona de Expozitie interactiva cu standuri unde acestia si pot promova compania. Acestora li se va permite, de asemenea, o scurta prezentare a companiei pe scena evenimentului.

Accesul la Conferinta Nationala de Business Networking „Hazardul in business” se face in baza completarii formularului de inscriere de pe http://iebn.ro/events/conferinta-nationala-de-business-networking-hazardul-in-business-editia-2015/ si dupa achitarea biletului de intrare.

Pana la data de 10 martie, cei care doresc sa participe beneficiaza de un tarif special de early booking.

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul http://www.iebn.eu sau pagina de Facebook http://www.facebook.com/IEBNworld.

Despre Institutul European de Business Networking

Conferinta Nationala de Business Networking „Hazardul in businesseste organizata sub umbrela Institutului European de  Business Networking din Romania, o organizatie de business non-profit infiintata in anul 2011 de catre Ana-Maria Mihaila, trainer specializat in business networking si sotul acesteia, Vasile Mihaila.

Misiunea lor este de a pune la dispozitia mediului de afaceri un mecanism care imbina un cadru profesionist de relationare cu un sistem eficient de recomandari de business calificate. Se ofera astfel un mediu ideal pentru dezvoltarea afacerilor asociatilor si comunitatii precum si pentru dezvoltarea personala a antreprenorilor.

 Adresa: Strada Ramuri Tei nr 20, sector 2, Bucuresti

Telefon: 0371 075 715; (+4) 0769 065 166

E-mail: [email protected]

Website: www.iebn.eu

Persoane de contact

 Ana-Maria Mihaila – coordonator proiect

(+4) 0769 065 166

[email protected]

 Sinziana Roxana Popoi – PR si Comunicare

(+4) 0732 153 265

[email protected]

Share.

Leave A Reply