Misiune economică Afaceri.ro în Texas 2022

0

Afaceri.ro organizează o misiune economică specială în Statele Unite ale Americii, statul Texas, orașele Houston, Dallas, San Antonio, Austin în perioada  6 – 14 martie 2022.

Misiunea este dedicată valorificării potențialului de colaborare dintre România și statul Texas și are ca obiectiv organizarea de întâlniri cu persoane cheie din universități, spitale, companii și instituții publice. 

Evenimentul se adresează în special antreprenorilor și specialiștilor din domeniile medicină, IT, academic, științific și marketing, dar și reprezentanților administrației publice. Misiunea este totodată dedicată tuturor celor care intenționează să obțină acces pe piața americană, sa sa atragă investiții și know how din Statele Unite ale Americii.

În cadrul acestei misiuni economice delegații vor participa la o serie de întâlniri, vizite de lucru și prezentări de documentare în locuri precum: instituții de învățământ superior (Universitatea Rice, Universitatea Texas, etc.), organizații și companii (Primăria Houston, NASA Johnson Space Center, alte companii texane renumite etc.). 

Misiunea economică Afaceri.ro Texas 2022 își propune organizarea întâlnirilor bilaterale țintite, pe baza informațiilor cu privire la campaniile, organizațiile și produsele românești participante, colectate anterior evenimentului. Nu în ultimul rând, organizatorii misiunii economice pot oferi asistență în procesul de familiarizare cu piața americană.

„Există oportunități pentru antreprenori, oriunde și oricând; trebuiesc doar descoperite. Misiunile economice marca Afaceri.ro sunt deosebite tocmai prin faptul că aduc foarte multe informații, modele, exemple și idei noi, inovative, lucru care nu are cum să nu inspire orice antreprenor sau simplu participant. Cu acest prilej, îi invităm pe toți să participe la Misiunea Economică Afaceri.ro Texas 2022 și să descopere oportunitățile de business din SUA” , a declarat Cătălina Negru, organizatorul misiunii economice în Texas. 

Persoanele interesate sa afle mai multe detalii despre aceasta misiune economică sunt invitati sa acceseze pagina oficiala – https://www.afaceri.ro/afaceri-ro-economic-mission-texas-2022/

Despre

Afaceri.ro este un program de conferințe, misiuni economice și tabere de instruire, gândite să îmbine educația cu explorarea, care sunt derulate cu scopul de a ajuta antreprenorii din companiile românești să se dezvolte și să devină mai competitivi, oferindu-le participanților oportunități de a explora piețe externe, culturi diferite, abordări diverse și de a forma legături ce se pot transforma în potențiale afaceri profitabile. Acest program are la activ reușite concrete și rezultate pe multiple planuri, până în acest moment având deja realizate misiuni economice și bootcamp-uri în diverse orașe din Japonia, Uzbekistan, Coreea de Sud, Republica Moldova, Ucraina, Austria, Italia, Anglia, Norvegia, Statele Unite ale Americii, China, Nepal, Kazahstan, Azerbaidjan, Georgia, Israel și Rusia.

Persoană de contact:
Cătălina Negru
Organizator
E-mail: [email protected]
Telefon: 0730401896.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.