Lucian Mindruta: trainer pentru antreprenorii din cadrul VentureConnect

0
ventureconnect_-_room_rapsodiaVentureConnect anunta un program de mentorat activ pentru pregatirea intalnirii din 23 noiembrie, de la Hotel Intercontinental. Astfel, toti cei prezenti in cadrul acestei editii VentureConnect beneficieaza de doua sesiuni de mentorat: prima dedicata structurii prezentarii – sustinuta de Dragos Roua, iar cea de-a doua gandita pentru imbunatatirea abilitatilor de public speaking – condusa de Lucian Mindruta.

Lucian Mindruta, jurnalist, prezentator, scriitor, iar in prezent Creative Marketing Director Mediafax Group va sustine un curs de mentorat pentru antreprenorii prezenti in cadrul VentureConnect. Programul este gandit pentru a inlesni comunicarea antreprenor – investitor si totodata pentru a intari prezenta scenica a celor ce isi sustin proiectele. Astfel, timp de o zi, toti antreprenorii ce vor sustine prezentari in cadrul VentureConnect vor invata si repeta alaturi de Lucian Mindruta tehnici de comunicare si structura a discursului.

Ma bucur sa iau parte intr-o initiativa laudabila pentru sectorul antreprenorial romanesc. Consider ca tinerii romani sunt creativi nu doar prin cod, dar si prin prezenta. Iar ziua dedicata VentureConnect este un prim pas pentru dezvoltarea ulterioara a acestor proiecte” considera Lucian Mindruta, Creative Marketing Director Mediafax Group.

Sustin VentureConnect pentru ca aduce un beneficiu vizibil pentru tinerii antreprenori romani. Este interesant de vazut daca in timp training-urile, dublate de sesiuni de pitch-uri, mentorat activ precum si competitii sustenabile intre echipe de tineri antreprenori, pot fi parghia de lansare pentru multe proiecte viabile din Romania” mentioneaza Dragos Roua, antreprenor online si membru in cadrul boardului VentureConnect.

Proiectele pentru aceasta intalnire VentureConnect pot fi depuse pana marti, 15 noiembrie, mai multe detalii regasindu-se website-ul evenimentului: www.ventureconnect.ro.

Sustinatorii evenimentului VentureConnect din aceasta toamna sunt: Microsoft BizSpark (un program global ce vine in intampinarea antreprenorilor cu o oferta completa: acces la produsele Microsoft de dezvoltare si testare, vizibilitate si resurse de marketing), School for Startups (liderul furnizorilor britanici de training in domeniul afacerilor, oferind participantilor adevarate lectii de afaceri si metode practice pentru atingerea reusitei in afaceri), OKIAN (una dintre cele mai importante librarii online din Romania) si A.R.M.O. (Asociatia Romana a Magazinelor Online).

Contact:
Alexandra Dumitru
Director de Proiect VentureConnect
Email: [email protected]
Mobil: +40 729 00 39 56

***

VentureConnect a fost lansat in 2010 de catre Ana Maria Andronic (avocat senior la Biris Goran) si Daniel Visoiu (partener la Biris Goran) impreuna cu un grup de antreprenori on-line binecunoscuti cum ar fi Marius Ghenea (antreprenor si business-angel), Radu Georgescu (Presedintele Gecad Group), Orlando Nicoara (Director General al Mediafax Group si antreprenor on-line), Péter Barta (Director Executiv al Fundatiei Post-Privatizare) si Dragos Roua (antreprenor on-line).

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.