Lansare program ”Erasmus pentru Tineri intreprinzatori”

0

erasmusPatronatul Tinerilor intreprinzatori din Romania anunta lansarea oficiala, incepand cu data de 19 februarie 2009, a programului ”Erasmus pentru Tineri intreprinzatori”.

Programul este lansat simultan in toate cele 27 de state membre ale Uniunii Europene.

In cadrul programului pilot „ERASMUS pentru Tineri intreprinzatori”, Patronatul Tinerilor intreprinzatori din Romania participa ca Organizatie Intermediara (IO) intr-una dintre retelele aprobate si agreate pentru acest prim program.

Proiectul in cadrul caruia PTIR este partener si Organizatie Intermediara OPEN EYE – Organizarea si Promovarea unei retele europene destinata tinerilor intreprizatori. va avea o durata de18 luni.

In cadrul proiectului PTIR va selecta 10 tineri tineri potentiali intreprinzatori sau tineri intreprinzatori cu o vechime de maxim 3 ani, acestia urmand sa participe la stagii de pregatire intreprenoriala in cadrul unei companii de renume la nivel european. Tinerii selectati vor beneficia de bursa pe perioada stagiului.

Tinerii interesati, precum si organizatiile gazda care vor dori sa participe in cadrul acestui program sunt invitati sa trimita aplicatiile lor online la urmatoarea adresa: www.erasmus-entrepreneurs.eu.

Mai multe detalii asupra programului veti gasi pe site-ul www.ptir.ro si pe site-ul Biroului de Asistenta al programului Erasmus pentru Tineri Intreprinzatori  http://www.erasmus-entrepreneurs.eu

Persoana de contact pentru acest program este dna Victoria Guta, manager de proiect, tel 0740 498080.

Sursa: Plandeafacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.