JCI Leadeship Academy

0
jciJunior Chamber International Romania (JCI), www.jci.ro, filiala nationala a uneia dintre cele mai mari federatii internationale a tinerilor antreprenori, anunta continuarea inscrierilor la cea de a doua editie a Academiei de Leadership (http://leadershipacademy.jci.ro/), care va avea loc in perioada 25-27 noiembrie 2011 la Sarata Monteoru in Judetul Buzau.

Principalele teme ale Academiei de Leadership din acest an sunt dezbaterea si vorbirea in public si se adreseaza tinerilor profesionisti si antreprenorilor aflati la inceput de drum.

Invitatii speciali la Academia de Leadership sunt Filipe Carrera trainer, speaker in peste 40 de tari si multiplu detinator al titlului de Most Outstanding Trainer oferit de JCI la nivel international si European si Graham Hanlon fost presedinte mondial al Junior Chamber International, activ pe pozitii de conducere in JCI de peste 20 de ani, arbitru si instructor in cadrul Campionatului European si Mondial de Dezbateri, organizat de JCI.

Alaturi de cei doi invitati speciali, Laura Taschina, presedinte local al JCI Iasi, antreprenor si specialist in resurse umane, va sustine un training despre leadership si valorile liderilor JCI.

Am infiintat Academia de Leadership a JCI Romania in acest an, cu scopul de a dezvolta noua generatie de lideri care vor prelua initiativele nationale si locale ale organizatiei noastre. Dupa o prima editie de mare succes in martie 2011, iata ca avem onoarea de a gazdui o continuare a acesteia, prin participarea unor traineri de exceptie care vor pune accent nu numai pe componenta de leadership, ci si pe dezvoltarea abilitatilor de debate si public speaking atat de necesare in acest context„, declara Mihaela Liliana Stroe, Presedintele national JCI Romania 2011.

Timp de doua zile, cincizeci de viitori lideri vor fi antrenati pe teme de Public Speaking si Debate de doi dintre cei mai valorosi traineri ai JCI International si vor fi introdusi in aspecte de leadership cu aplicabilitate directa in afaceri si in viata personala.

Pentru un 2012 care se anunta plin de provocari, intr-o Uniune Europeana care trebuie sa se reinventeze, JCI Romania pregateste o generatie de leaderi capabili sa isi asume solutii. De ce dezbateri? Viziunea are nevoie de o vedere de ansamblu. Un lider cu experienta și competente in dezbateri poate cantari argumente, poate sa construiasca cazuri si sa lupte rational pentru ideile sale„, adauga Av. Mihai Russu, Project Manager JCI Leadership Academy si Presedinte JCI Bucuresti.

Inscrierile la Academia Leadership JCI sunt pe final, pentru detalii, va rugam sa accesati:

Programul JCI Academy: http://leadershipacademy.jci.ro/program.

Inscrieri: http://leadershipacademy.jci.ro/inscrie-te

Junior Chamber International Romania
Junior Chamber International (JCI) este o organizatie neguvernamentala internationala care numara 200.000 de membri – tineri lideri, antreprenori si profesionisti cu varste intre 18 si 40 de ani – si este prezenta in mai mult de 5000 de comunitati locale din peste 100 de tari.

Infiintata in anul 2002, filiala din Romania numara peste 150 de membri activi si din federatie fac parte pana in prezent 15 orase – Bucuresti, Bacau, Botosani, Brasov, Cluj, Constanta, Iasi, Lugoj, Piatra-Neamt, Oradea, Sibiu, Suceava, Targu Mures,Timisoara, Vaslui. Organizatia are deja dezvoltate grupuri de initiativa si in orasele Baia Mare, Buzau, Craiova si Ploiesti.

Proiectele JCI Romania urmaresc patru directii de dezvoltare promovate de JCI la nivel international: afaceri (spre exemplu, proiectul Tineri Antreprenori, Business Networking Event), dezvoltare individuala (JCI Training), relatii internationale (conferinte internationale JCI si programe de twinning) si responsabilitate fata de comunitate (proiecte sociale). Va rugam sa ne vizitati la www.jci.ro.

Contact:
Mara Gojgar
Director de comunicare
JCI Romania
[email protected]
0743 145 588

Share.

Leave A Reply