Fondurile europene si Ajutoarele de Stat 2014-2020

0

bani_la_indemanaFondurile europene si schemele de ajutor de stat reprezinta surse de finantare esentiala pentru mediul de afaceri din Romania, iar cresterea gradului de absorbtie este o miza importanta pentru tara noastra. In bugetul multianual 2014-2020, Romania are alocate 43 de mld. Euro, dintre care 22,9 mld. Euro pentru Politica de Coeziune si 19,7 mld. euro pentru Politica Agricola.

Schemele de ajutor de stat sunt o solutie viabila de investitie, multe companii beneficiind de fonduri nerambursabile. In ultimii 6 ani au fost alocate, prin acorduri de finantare, aproximativ 1 mld. de euro si s-au creat prin investitiile realizate peste 25.000 de locuri de munca. Pentru 2014-2020 au fost alocate 1,2 miliarde euro, iar ajutorul de stat acordat de statul roman unui beneficiar poate ajunge pana la 50% din cheltuielile investitiei si la o valoare de 37,5 milioane euro.

BusinessMark are placerea sa anunte organizarea celei de a II-a editii a conferintei „Fondurile europene si Ajutoarele de Stat 2014-2020 „, eveniment ce va avea loc pe data de 15 aprilie 2016 la Hotel Radisson Blu din Bucuresti.

Evenimentul constituie un prilej de analiza si dezbatere a situatiei accesarii  fondurilor europene si a ajutoarelor de stat, a oportunitatilor si a perspectivelor pentru perioada 2014-2020, reunind reprezentanti de marca din: Guvern si ministerele de resort, Autoritatile de Management, companii mari si IMM-uri care au implementat/ implementeaza proiecte sau doresc sa acceseze fonduri europene si ajutoare de stat, experti, investitori, banci si companii de consultanta.

Printre speakerii care au confirmat prezenta, mentionam:

•    Carmen Aura Raducu, Ministrul Fondurilor Europene
•   Claudia Ionescu, Sef Departament Promovare Regionala si Investitii, Programul Operational Regional Bucuresti-Ilfov
•    Radu Gratian Ghetea, Presedinte CEC Bank, Presedinte de onoare Asociatia Romana a Bancilor
•   Mirela Dobre, Expert Directia Generala Analiza Programare Evaluare, Ministerul Fondurilor Europene
•    Bogdan Hossu, Director General, Wise Finance Solutions
•    Oana Stoenescu, Director de Vanzari, Garanti Leasing
•    Çağatay Suner, Director General, Glasscorp, parte a Sisecam Group
•    Roland Toma, Consultant Fonduri Europene, Wise Finance Solutions

„Fondurile europene si Ajutoarele de Stat 2014-2020”, va avea loc pe data de 15 aprilie 2016 la Hotel Radisson Blu din Bucuresti.

Pentru detalii si inscrieri, acceseaza  www.business-mark.ro  sau contacteaza-ne la  numerele de telefon (+40 ) 021 313 98 19 sau pe adresele de e-mail [email protected] sau [email protected]

Share.

Leave A Reply