Euro Personal SRL isi extinde activitatea in 2015

0

Europersonal1Euro Personal SRL Iasi a inregistrat in anul 2014 o crestere a cererii din partea clientilor pentru cursurile de o inalta expertiza in domeniile evaluarii. In ultimele luni firma a autorizat cursurile de Evaluator de furnizori si programe de formare, precum si cursul de Evaluator proiecte (la firma partenera Training Cariere SRL).

Aceste noi programe de formare se adreseaza persoanelor cu studii superioare care doresc sa devina specialisti ai comisiilor de autorizare judetene sau evaluatori de proiecte pe diverse domenii.

Cursurile oferite de Euro Personal sunt in trend cu noile ocupatii si cerinte de pe piata muncii. Astfel, in vederea accesarii unei trepte sociale si profesionale superioare, nu mai sunt suficiente cursurile clasice de Formator sau Manager de proiect, ci si cele de evaluatori care ofera o perspectiva completa asupra domeniului ales.

In anul 2015 se vor deschide liniile de finantare cuprinse in Acordul de parteneriat 2014-2020, iar institutiile publice si private vor avea nevoie de evaluatori si experti care sa asigure implementarea proiectelor cu finantare nerambursabila.

Pentru detalii despre aceste programe de formare, reprezentantii Euro Personal SRL pot fi contactati la 0748.687.407, 0729.215.938, [email protected], www.europersonal.ro.

Share.

Leave A Reply