Euro Personal SRL Iasi si UDUR Suceava – colaborare de succes

0

Euro_Personal_POSDRUEuro Personal SRL, a incheiat in luna martie 2014 alaturi de Uniunea Democrata a Ucrainienilor din Romania proiectul POSDRU „Oportunitati in formare si ocupare in meseria de electrician constructii”.

Proiectul derulat in judetul Suceava a adus un sprijin real persoanelor din mediul rural aflate in cautarea unui loc de munca. In cadrul acestuia, Euro Personal SRL a sustinut in calitate de furnizor de formare autorizat ANC cursurile de Comunicare in limba oficiala si Comunicare in limba italiana.

Colaborarea s-a derulat incepand cu luna februarie 2014, iar rezultatele au fost la nivelul asteptarilor cursantilor implicati. Cursul de Comunicare in limba oficiala a oferit participantilor oportunitatea dezvoltarii metodelor de comunicare eficienta, a modului de completare al unui CV, precum si notiuni de baza privind tehnicile de abordare pozitiva a interlocutorului.

Cursul de Comunicare in limba italiana a oferit oportunitatea invatarii notiunilor de gramatica si vocabular, precum si certificarea recunoscuta la nivel national si international.

Atat Uniunea Democrata a Ucrainienilor din Romania, cat si Euro Personal SRL au apreciat modul in care s-au derulat actiunile comune din cadrul proiectului, ramanand deschisa posibilitatea unor colaborari ulterioare.

Informatii suplimentare se pot solicita la telefon 0748.687407, pe email [email protected] sau pe site www.europersonal.ro.

Share.

Leave A Reply