Euro Personal SRL – 7 ani de evolutie in domeniul formarii profesionale

0

euro_personal_siglaEuro Personal implineste in curand 7 ani de existenta, iar cu aceasta ocazie si-a extins oferta de cursuri si baza tehnico-materiala pentru a se adapta la modificarile structurale de pe piata muncii. Dorinta de a invata si de a ne perfectiona a devenit mai mult decat o necesitate pentru fiecare, astfel incat impactul nu a intarziat sa apara pentru cei care doresc sa se adapteze la noile cerinte de pe piata muncii.

Incepand din anul 2012, Euro Personal a introdus in oferta sa cursurile de AUTOCAD 2D si 3D si de Programare – WEB DESIGN.

In urma participarii la cursul de Autocad, cursantii dobandesc importante abilitati, cum ar fi: realizarea de desene bidimensionale si tridimensionale, prin modelarea suprafetelor si a corpurilor solide, realizarea simbolurilor si a elementelor tipizate. Cursul le ofera un real sprijin in cariera, o oportunitate de a se dezvolta si de a avansa pe plan profesional. Predarea se realizeaza prin intermediul inginerilor specialisti in proiectare asistata de calculator pe varianta Autocad 2012. Astfel, participantii sunt familiarizati cu cele mai noi facilitati ale programului in vederea obtinerii rezultatelor optime in procesul de invatare.

Domeniile in care cursantii pot sa se afirme prin intermediul acestui curs sunt diversificate, de la inginerie mecanica, proiectarea pieselor auto, proiectarea in constructii si pana la proiectarea instalatiilor sanitare electrice si arhitectura.

Astfel, Iasul are propriul centru de formare in domeniul proiectarii asistate de calculator. Extinderea utilizarii programului Autocad si revenirea cererii pe piata muncii pentru inginerii din diverse domenii implica si necesitatea cunoasterii acestui tip de software care se perfectioneaza de la an la an.

Cursul de Web Design se dovedeste a fi de actualitate si de un real folos pentru orice persoana. Avand in vedere faptul ca utilizarea Internetului a luat o amploare de nebanuit, se poate spune ca orice firma, organizatie, institutie, proiect, sau orice alta entitate, practic nu exista daca nu are un site care sa o reprezinte. Fie ca doreste sa realizeze propriul site, fie sa realizeze site-uri pentru alte entitati, in conditiile in care cererea de persoane specializate in Web Design a crescut simtitor pe piata muncii, orice persoana are de beneficiat in urma acestui curs.

Predat de informaticieni cu o experienta indelungata in formarea profesionala a adultilor, cursul abordeaza, in mod practic, notiuni despre programare HTML, CSS si Java Script, SEO, criterii de cautare si optimizare, incarcarea fisierelor, postarea mesajelor, accesul la forumuri.

Asadar, persoanele care doresc sa invete cum sa creeze un site si sa il administreze, au acum acces la un curs specializat pe programare – WebDesign organizat in Iasi, prin firma Euro Personal SRL.

Urmatoarele serii de cursuri vor incepe lunar, iar persoanele interesate se pot inscrie la telefon 0748-687407, prin email la [email protected], pe site www.europersonal.ro sau la sediul firmei de pe str. Garii nr. 2 (Rapa Galbena), Iasi.

Share.

Leave A Reply