Corporate Tennis Open, 11-12 iunie si 18-19 iunie, Bucuresti

0

BusinessMark facebook-tennis1 anunta organizarea „CORPORATE TENNIS OPEN”, turneu de tenis dedicat mediului de afaceri, ce va avea loc la DAIMON CLUB, Bucuresti, in zilele de 11-12 iunie si 18-19 iunie.

Aflat la cea de a II-a editie, turneul va reuni reprezentanti ai companiilor intr-o competitie ce va avea 3 probe: echipe, simplu si dublu.

La nivel de participare, turneul reprezinta, pentru companii, o buna oportunitate de team building, colaborare si dezvoltare a competitivitatii sub umbrela imaginii de brand si a culturii organizationale. Astfel, ne dorim sa venim in sprijinul companiilor la nivel de dezvoltare a echipelor, de retentie a angajatilor si de transmitere a valorilor de brand.

Concursul va avea loc in conditii excelente, la clubul DAIMON, aflat in parcul Tineretului, langa Sala Polivalenta, pe terenuri de zgura.

De asemenea, in primul weekend al concursului, pe data de 11 iunie, jucatorii sunt invitati, incepand cu ora 19:00,  la cocktail- ul oficial al turneului, ce avea loc in lounge bar-ul si terasa Daimon Club.

„CORPORATE TENNIS OPEN”, va avea loc in zilele de 11-12 iunie si 18-19 iunie la clubul DAIMON, aflat in parcul Tineretului.

Pentru detalii si inscrieri, acceseaza  www.business-mark.ro  sau contacteaza-ne la  numerele de telefon (+40 ) 021 313 98 19 sau pe adresele de e-mail [email protected]rk.ro sau [email protected]

Share.

Leave A Reply