Conferinta internationala „Medierea – un trend in ascensiune”

0

24 iulie  2007

Conferinta va avea  loc intre 14 si 16 septembrie 2007 la Iasi si este organizata de catre Centrul Regional de Facilitare si Negociere – Romania. 

Evenimentul cuprinde o conferinta de o zi si un curs de doua zile in domeniul tehnicilor avansate de mediere.

Conferinta va beneficia de prezenta remarcabila a unor experti internationali care vor prezenta o varietate de subiecte inovatoare si de interes din domeniul medierii. Evenimentul isi propune sa ofere o gama larga de informatii la zi in domeniul medierii la nivel international si sa provoace dezbateri pe tema medierii, de la medierea comunitara, modalitati pasnice de rezolvare a conflictelor internationale si medierea in afaceri, pana la medierea in domeniul bancar si politic.

Curs "Tehnici avansate din domeniul medierii", 15 – 16 septembrie 2007

Cursul este realizat pentru profesionisti care sunt deja pregatiti in domeniul medierii si doresc sa dobandeasca abilitati avansate de rezolvare a conflictelor. Participantii vor avea ocazia sa interactioneze cu experti, formatori, mediatori si profesionisti din domeniul rezolvarii alternative a conflictelor cu o vasta experienta internationala. Cursul ofera participantilor posibilitatea de a opta pentru diferite tematici: abilitati avansate de mediere, actiuni specifice de mentinere a pacii si tehnici diverse de rezolvare a conflictelor.

Prezentatori si formatori:               

Bjarne Vestergaard de la Centrul Danez de Rezolvare a Conflictelor.
Henrik Rosager de la Centrul Danez de Rezolvare a Conflictelor
Kai Frithjof Brand-Jacobsen de la Institutul Roman Pentru Actiune, Instruire si Cercetare in Domeniul Pacii PATRIR si TRANSCEND Peace University
Martha McManus de la Centrul de Comunicare si Rezolvare a Conflictelor Calgary, Alberta, Canada.

Limba de lucru a evenimentului este limba engleza. Va exista traducere in/din limba romana.

Modalitatea de inscriere

Formularul de inscriere de pe www.rfnc.ro .

Conferinta (14 septembrie 2007) este deschisa tuturor profesionistilor si studentilor interesati de mediere.

Participarea la programul de curs (15 – 16 septmebrie 2007) necesita pregatire/ experienta anterioara in domeniul rezolvarii alternative a disputelor. Numarul de locuri pentru curs este limitat. Inscrierile sunt acceptate conform principiului: primul venit-primul servit.

Cost

Costul pentru evenimentul de 3 zile este de 280 Euro. Daca va inscrieti doar la conferinta, costul este de 100 Euro.Daca va inscrieti doar la cursul de doua zile, costul este de 200 Euro.

Reduceri:

– Studentii beneficiaza de o reducere de 50% pentru conferinta si cursuri.
–  Inscriere timpurie : Persoanele care se inscriu atat la conferinta, cat si la curs inainte de 1 august 2007 vor plati o taxa redusa de 230 euro.
– Inscrieti 3 participanti si platiti pentru 2 participanti : acest lucru se aplica doar daca plata se realizeaza de catre aceeasi firma/ organizatie.

Costul include materialele pentru eveniment, pauze de cafea, pranzul si cina de gala din ziua conferintei   si cina din prima zi a cursului.

Cazare

Cazarea nu este inclusa in pret. Daca aveti nevoie, organizatorii va pot pune la dispozitie informatii legate de cazare si putem sa rezervam camere pentru dumneavoastra.

Pentru informatii suplimentare puteti contacta organizatorii conferintei la:

Regional Facilitation and Negotiation Center
Str. Lascar Catargi nr. 42, Iasi
Tel: 0040-232-254502
Fax: 0040-232-254502
E-mail: [email protected]

Sursa: Redactie PlandeAfacere.ro, 24 iulie 2007

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.