Conferinta de incheiere Proiect „PICAS te angajeaza in constructii”

0

poza-PicasFundatia Casa de Meserii a Constructorilor, alaturi de partenerii sai, Asociatia Romana a Antreprenorilor in Constructii, Federatia Generala a Sindicatelor „FAMILIA” si Comitetul Sectorial in Constructii, va invita la conferinta de incheiere a proiectului „PICAS te angajeaza in constructii” – ID 126134, co-finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Evenimentul va avea loc marti, 20 octombrie 2015, incepand cu orele 09.30, in cadrul Hotelului Traian din Iasi, situat in Piata Unirii Nr 1 Iasi.

La eveniment vor participa actorii principali aferenti domeniului de constructii: persoane din grupul tinta, angajatori, reprezentanti sindicali si patronali, si nu in ultimul rand mass-media.

Domnul Laurentiu PLOSCEANU, presedintele ARACO – Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii a confirmat deja prezenta la eveniment ne va vorbi despre provocarile actuale cu care se confrunta sectorul de constructii.

Prin intermediul celor patru centre PICAS ce functioneaza la Bucuresti, Iasi, Galati si Oradea, peste 850 de someri au beneficiat GRATUIT de informare si consiliere profesionala (90% dintre acestia urmand cursuri de initiere, calificare, recalificare, perfectionare sau specializare), precum si de servicii de mediere, in vederea angajarii la agentii economici parteneri.

La Centrul PICAS IAsI au beneficiat de formare peste 170 de persoane, dintre acestea 72 de persoane si-au gasit un loc de munca prin intermediul nostru.

Evenimentul se va finaliza in jurul orei 12.00, fiind urmat de conferinta de presa si de un pranz pentru toti participantii.

Pentru mai multe detalii si informatii, va rugam sa ne contactati cu incredere:

Date Contact:

Simion ILIE – Manager proiect PICAS

Email: mailto:[email protected] | 0232 475 003/5/7 | +4 0735 735 441

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.