Conferinta de incheiere a proiectului „Economie Sociala pentru o viata mai buna” POSDRU/173/6.1/S/147641

0

poza-articol1Vineri, 18 decembrie 2015, incepand cu ora 18.00, a avut loc conferinta de incheiere a proiectului „Economie Sociala pentru o viata mai buna” ,  derulat pe o perioada de 12 luni, ce a beneficiat de finantare nerambursabila din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 6 „Promovarea incluziunii sociale” Domeniul Major de Interventie 6.1-„Dezvoltarea economiei sociale”.

Proiectul „Economie Sociala pentru o viata mai buna” a infiintat un numar de 5 structuri de economie sociala in regiunile Bucuresti-Ifov, Centru si Vest, si a urmarit totodata dezvoltarea structurilor economiei sociale si consolidarea capacitatilor, competentelor si cunostintelor pentru prin asigurarea asistentei necesare crearii de 33 noi locuri de munca, din care 23 dintre acestea pentru persoane vulnerabile(parinti cu mai mult de doi copii, familii monoparentale, persoane care traiesc din venitul minim garantat).

Evenimentul s-a desfasurat la Centrul Eva Wellness din Bucuresti si s-a bucurat de participarea a peste 50 de persoane, reprezentanti ai consortiului de parteneriat, agentilor economici, autoritatilor publice, grupului-tinta si ai mass-media. Invitatilor li s-a prezentat stadiul de implementare al proiectului precum si indicatorii atinsi, punctele atinse in timpul discutiilor fiind sprijinul autoritatilor publice pentru realizarea proiectelor de economie sociala, ocuparea fortei de munca prin economia sociala, dar si structura de economie sociala vizionata la fata locului de catre acestia.

Dupa conferinta, cei peste 50 de invitati au participat la un cocktail party de deschidere a centrului Eva Wellness, printre invitati aflandu-se Manufaktura by Doncafe prin intermediul barista campion national Petre Mares; chef-ul Horia Mihaescu, Yon-Ka Romania, ROWE si creatorul de bijuterii Andrada Moisescu.

Centrul EVA Wellness este o structura de economie sociala creata de catre Beneficiarul Proiectului in orasul Bucuresti, gama de servicii cuprinzand printre altele: nutritie, tratamente de intretinere si recuperare atat faciale cat si corporale, masaj, yoga sau pilates.

Relatii suplimentare se pot obtine la numarul de telefon 0722 200 879, persoana de contact Dumitru-Alexandru Stoian, Responsabil Comunicare, pe pagina de facebook Economie Sociala pentru o Viata mai Buna, sau pe www.EvaWellness.ro.

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.