A doua editie “Office EXPO” – singurul targ dedicat exclusiv industriei office din Romania

0

office_expoOffice EXPO 2009, singurul targ dedicat industriei office din Romania, revine cu cea de a doua editie a evenimentului, la World Trade Plaza, intre 22 si 24 octombrie 2009.

Office EXPO 2009 este primul targ din Romania care ofera mai mult decat un cadru de simpla expunere sau promovare, favorizeaza relationarea directa intre ofertant si client in sectorul office, intr-o maniera impartiala si corecta.

Evenimentul reuneste dezvoltatori de proiecte de birouri, agentii imobiliare (segmentul “corporate”), companii care ofera servicii specifice pentru infrastructura office, mobilier de birou, echipamente office, sisteme de pastrare a banilor, sisteme multimedia si de prezentare, consumabile de birou, sisteme de securitate, solutii adiacente (curatenie, curierat, etc).

Prima editie Office EXPO a avut loc intre 23 si 25 octombrie 2008, la World Trade Plaza, reunind companii de renume precum: Office Mex Consulting, Conimpex Company, Primavera Group, Elvila, Italia Office, Silvarom. Partenerii oficiali ai evenimentului au fost Regatta si Kronvest Business Park.

Organizatorul Office EXPO 2009 este compania Plus Media, o agentie full service de PR si organizare de evenimente, cu o experienta de peste 6 ani pe piata. Plus Media are in portofoliu branduri de renume in domeniul organizarii de evenimente: Targul International de Apartamente CONDOMINIUM, CreditEXPO, Leisure Expo – targ de produse si solutii premium de petrecere a timpului liber outdoor, Wedding & Fashion Show – targ de nunti si moda.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati:

Oana Chiritoiu, Coordonator Proiect, tel.: 0726.709.014
www.officexpo.ro

Sursa: Plandeafacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.