Zilele Biz dau startul in afaceri pentru 2007

0

26 septembrie 2006
In perioada 23-27 octombrie 2006 va avea loc la World Trade Center Bucuresti cea de-a cincea editie a evenimentului de afaceri Zilele Biz, organizat de Business Media Group.

Zilele Biz este cel mai complex eveniment de afaceri din Romania, organizat sub forma unui mix de peste 20 sesiuni de conferinte si 80 de workshopuri interactive si impartit in cinci zile, fiecare zi fiind dedicata cate unuia dintre cele mai dinamice domenii economice din Romania: Antreprenoriat, Finante – Banci, Constructii si Imobiliare, IT si Telecomunicatii, Marketing si Advertising.

Pe parcursul celor cinci zile se  dezbat cele mai importante subiecte si teme din domeniile respective, se prevad tendintele afacerilor anului urmator si se incheie parteneriate valoroase intre cei mai importanti jucatori de pe piata.
Programul complet al evenimentului este disponibil la Zilelebiz.ro .

Editia din acest an va avea mai mult de 300 vorbitori – invitati pe plan local si specialisti internationali –care vor prezenta solutii inovative pentru imbunatatirea strategiilor de afaceri pentru o audienta de circa 4500 de antreprenori, manageri si specialisti. Prin amploarea sa, Zilele Biz confirma pozitionarea sa drept cel mai important si mai complex eveniment destinat comunitatii de afaceri din Romania.

Zilele Biz au adaugat valoare de la an la an prin abordarea celor mai inovatoare teme si subiecte, prin calitatea speakerilor invitati si prin facilitarea interactiunii intre mii de oameni de afaceri.

In 2005, evenimentul a adus in Romania valorosi speakeri internationali care au prezentat ideile si conceptele care i-au facut celebri: Jack Trout – Co-Fondator Trout&Partners si co-autor al "Positioning. The Battle for Your Mind", Sahar Hashemi – creatoarea brandului "Coffee Republic" si autoare a cartii "Anyone Can Do It", Donald Gunn – autorul "The Gunn Report", si altii.

Acreditarile si inscrierile la eveniment se fac pe site-ul Zilelebiz.ro.
Pentru informatii si detalii va rugam contactati Business Media Group, Departament Marketing, tel: 021/2060680, Madalina Davidescu: [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.