Webinar: Planul de mobilitate urbana durabila (PMUD) – Cerinta pentru finantarea proiectelor prin POR 2014 – 2020 si instrument eficace de planificare urbana, Lideea

0

logo-lideea-tmDincolo de o simpla cerinta pentru finantarea proiectelor de mobilitate urbana, PMUD poate si trebuie sa fie un instrument eficace de planificare.

Va propunem un seminar online (webinar) despre „Ce inseamna un PMUD bun?”, care sunt elementele de calitate si cum trebuie sa gestioneze procesul, beneficiarul si consultantul.

 In doar 45 de minute online:
•    veti intelege cerintele legale privind elaborarea PMUD si liniile directoare, recomandarile din literatura de specialitate si ghidurile disponibile in acest moment;
•    veti afla cum puteti verifica calitatea unui PMUD, prin aplicarea unei grile de evaluare, care va fi prezentata in cadrul webinar-ului si o veti putea aplica ulterior;
•    veti cunoaste aspecte specifice ale procesului de elaborare a PMUD care influenteaza calitatea planului.

Programul desfasurarii webinar-ului
15:00 – 15:10 Introducere si obiective
15:10 – 15:30 Prezentarea expertului Iuliana Leca
15:30 – 15:45 Intrebari si raspunsuri

*Intrebarile vor fi transmise de participanti ca mesaje folosind facilitatea aplicatiei CITRIX; moderatorul va selecta cele mai relevante intrebari la care expertii invitati vor raspunde in cadrul webinar-ului. Raspunsurile aferente celorlalte intrebari vor fi formulate in scris si postate in sectiunea dedicata webinar-ului de pe platforma LIDZone. Veti primi accesul pe platforma LIDZone  la sfarsitul acestui webinar.

Avantajele unui astfel de seminar online sunt:
•    il faceti de acasa sau de la birou avand la indemana un laptop sau un smartphone;
•    aveti acces la materiale concise care sintetizeaza aspectele cheie discutate si inglobeaza experienta practica a trainerilor;
•    economisiti timpul pretios participand la o discutie concentrata pe o tematica de interes evitand deplasari.
(Pentru mai multe detalii privind seminariile online vizitati platforma LIDZone).

Organizare

Webinar-ul va este oferit de catre LIDEEA, companie care furnizeaza servicii de formare si dezvoltare profesionala pe piata internationala prin intermediul platformei de training online – LIDZone si doi consultanti si traineri experimentati.

Trainer Dna. Iuliana Leca – trainer autorizat si consultant in management urban, cu experienta practica in administratia publica si in consultanta in domeniul planificarii strategice institutionale, locale, teritoriale, reflectata prin participarea in calitate de expert in echipe multidisciplinare nationale si internationale. Ca urmare a competentelor dobandite in cadrul masterului in urbanism si amenajarea teritoriului a dezvoltat o abordare noua a procesului de planificare, prin aplicarea unor noi concepte in practica. Doamna Leca va va impartasi din experienta practica acumulata in proiecte de planificare si formare, dar si din activitatea de cercetare derulata in ultimii anii in domeniul planificarii urbane si dezvoltarii institutionale.

Moderator Dna. Liliana Olivia Lucaciu – consultant si trainer cu o vasta experienta in managementul politicilor publice si instrumente de finantare ale Uniunii Europene, in intarirea capacitatii institutionale atat la nivel central, cat si local.

Cat de utila este instruirea cu LIDEEA?
Opinia altor participanti „…Recomand sincer echipa LIDEEA pentru ca stie sa gestioneze procesul de invatare si pentru ca reprezinta un real punct de referinta si de ajutor in lungul proces de asimilare a adevaratei performante, in care simti ca ai nevoie de un prieten specialist cu care sa te consulti si care sa te indrume in mod corect”,  spune unul dintre beneficiarii cursurilor noastre.

Investitia dumneavoastra in acest seminar este 45 de lei.

In cadrul acestui seminar online beneficiati de:
•    Materialele informative privind PMUD;
•    Exemple practice si o grila de analiza a calitatii planului;
•    Interactiune prin conferinta video cu trainerii.

Programul se va desfasura exclusiv online, in data de 27 iulie 2016 intre orele 15 si 15:45.

Pentru inscrieri va rugim sa ne transmiteti un email de intentie la adresa [email protected]  in urma caruia veti primi un FORMULAR DE INSCRIERE la seminar.

Pentru orice alte detalii va rugam sa ne contactati la aceeasi adresa de e-mail.

Termen de inscriere: 27 iulie 2016.

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.