Training „Sa invatam de la japonezi cum sa fim mai competitivi”

0

Asociatia Expertilor Lean din Romania (LeanRomania) organizeaza in perioada 28 aprilie – 26 mai 2007, la Bucuresti , Trainingul "Sa invatam de la japonezi cum sa fim mai competitivi".

Cursul va cuprinde o serie de 5 sesiuni, cu o durata totala de 28 de ore, precum si studiu individual si aplicativ al metodelor specifice de management in perioadele dintre sesiuni.

LeanRomania va oferi cursantilor exemple practice din firmele care deja aplica metodele de management prezentate, pentru a facilita transferul de cunostinte si efortul de abordare practica a diferitelor situatii specifice.

Cursantii vor studia teme grupate in urmatoarele module: TPS; Kanban, Kaizen, JIT; Smooth Production; Toyota Supplier Chain; Balanced Work; Process Improvement; Autonomous Defects Control; QC and Cost Management. Limba de lucru in cadrul cursului va fi engleza.
Se utilizeaza o noua metoda de invatare, adaptata persoanelor active si cu multe responsabilitati (mix de studiu individual orientat catre aplicabilitatea specifica a instrumentelor abordate si sesiuni de week-end pentru prezentarea si clarificarea de solutii specifice), in conditii de grup maxim de 20 de participanti.

Cursul se finalizeaza cu o culegere de solutii practice de adaptare si aplicare a metodelor Lean in situatii specifice firmelor care isi desemneaza participanti.

Pentru mai multe informatii:
Asociatia Expertilor Lean din Romania
Cristina Musat
Telefon: 0745 252 428, 0788 486 244
E-mail: [email protected]

Sursa: Asociatia Expertilor Lean din Romania, 6 aprilie 2007 

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.