Seminar „Solutii economice si manageriale pentru relansarea intreprinderilor in contextul crizei actuale”

0
cnipmmrConsiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), confederatie patronala reprezentativa la nivel national, membru al European Association of Craft, Small and Medium-sized Enterprises – UEAPME si al World Association of Small and Medium Enterprises – WASME, are placerea de a va invita sa participati la Seminarul National cu tema: „Solutii economice si manageriale pentru relansarea intreprinderilor in contextul crizei actuale„, care va fi organizat in parteneriat cu portalul de solutii si servicii pentru IMM-uri: www.immromania.ro, in Bucuresti, pe data de 23 februarie 2012, la sediul CNIPMMR, situat in P-ta Walter Maracineanu, Nr. 1-3, Intrarea 1, Et. 1, Sala A, Sector 1, Bucuresti.

Seminarul National este 90% aplicativ si asigura in premiera la nivel national:

1. Informarea completa a participantilor cu privire la:

– modalitatile de evaluare a starii intreprinderii;

– directiile strategice de relansare a intreprinderii;

– metodologia de analiza diagnostic asupra unei intreprinderi, precum si metodologia de valorificare a punctelor forte ale intreprinderii si de diminuare a punctelor slabe (bazate pe management startegic, strategii consolidare, dezvoltare, redresare);

– metode si tehnici manageriale esentiale de cresterea functionalitatii si performantelor intreprinderii.

2. Rezolvarea problemelor si prezentarea de studii de caz in vederea evaluarii si redresarii starii intreprinderii.

3. Dobandirea de abilitati practice pentru actiunile necesare a fi initiate in scopul stabilirii directiilor strategice de relansare a unei intreprinderi, cresterea functionalitatii si performantelor intreprinderii.

4. Rezolvarea unei probleme punctuale a fiecarui participant la seminar in domeniul managementului.

Formularul de inscriere trebuie completat si transmis pe email ([email protected]) sau la nr. de fax +4-021.312.66.08, pana cel tarziu la data de 22 februarie 2012.

Taxa participare este de 600 lei/participant, fara TVA de 24% (744 lei, cu TVA inclus), care trebuie achitata pana cel tarziu la data de 22.02.2012 si cuprinde:
– Suport de curs pe CD;
– Carta alba a IMM-urilor din Romania;
– Certificat de participare;
– Bonus practic: rezolvarea in cadrul seminarului a unei probleme punctuale a participantului la seminar in domeniul managementului.

Reducere: 10 % din taxa de participare pentru inscrierea si incasarea taxei de participare pana la data de 13.02.2012.

Pentru relatii suplimentare, persoana de contact este Oana Dasca, Sef Departament PR CNIPMMR, telefon: +4-021.312.68.93; fax +4-021.312.66.08; mob. +4-0745.343.224, e-mail: [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.