Seminar pentru obtinerea fondurilor europene in Galati, 26 octombrie 2011

0
lideea1Intreprinderile pot sa isi finanteze ideile de afaceri inovatoare prin trei operatiuni deschise in cadrul Axei Prioritare 2 POS CCE. Organizatiile de cercetare si cercetatorii pot sa isi valorifice capacitatea de cercetare dar si rezultate ale unor cercetari anterioare prin parteneriate cu intreprinderi, infiintarea de firme noi, sau participarea in proiecte implementate de intreprinderi.

Seminar Galati

Organismul Intermediar pentru Cercetare din ANCS (Autoritatea Nationala pentru Cercetare stiintifica) sprijina potentialii beneficiari pentru a accesa fondurile disponibile in cadrul acestor operatiuni printr-o campanie de instruire oferind accesul gratuit la seminarii si instruire individuala la distanta si coaching.

Primul seminar organizat in Galati se adreseaza tuturor celor interesati de cele trei operatiuni O.2.3.1 „Start-upuri si spin-off-uri inovative”, O.2.3.3 „Promovarea inovarii in cadrul intreprinderilor” si O.2.1.1 „Proiecte de CD in parteneriat intre universitati, institute de cercetare si intreprinderi” indiferent de stadiul in care se afla ideea proprie de proiect sau daca sunt in curs de identificare a unei idei.

Participantii vor stabili asistati de echipa de traineri daca si care dintre cele trei operatiuni este adecvata finantarii ideilor de proiecte, vor intelege detaliile cerintelor programului de finantare, vor verifica viabilitatea ideii de proiect si masura in care pot sa satisfaca cerintele de eligibilitate.

Seminarul se va desfasura in data de 26 octombrie 2011, ora 10:00, Parcul Software, Str. Portului nr 23 , Sala de conferinte a parcului, etaj 1.

Agenda seminarului si detalii despre campania de instruire pot fi gasite pe pagina de internet www.fonduristructurale.ancs.ro.

Pentru mai multe detalii, va rugam contactati:
Dna Andrada Bac
Email: [email protected];
Telefon: 0755 -113272/ 0356 455 251

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.