Seminar informare „Participarea activa a femeii la dezvoltarea antreprenoriatului”, 16 iulie 2011, Iasi

0
cnipmmr Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru intreprinderi Mici si Mijlocii in colaborare cu Patronatul Tinerilor intreprinzatori din Romania si Patronatul National al Femeilor de Afaceri din intreprinderi Mici si Mijlocii din Romania va invita sa luati parte la seminarul de informare „Participarea activa a femeii la dezvoltarea antreprenoriatului” organizat in cadrul proiectului Romanian Network of Female Entrepreneurship Ambassadors/ Reteaua Nationala a Ambasadorilor Antreprenoriatului Feminin – RoNet FEA

Evenimentul se va desfasura la Iasi Hotel RAMADA – Iasi City Centre, str. Grigore Ureche, nr.27, Sala de Conferinte, intre orele 10,00 si 16,00.

La seminar vor participa in calitate de ambasadori ai antreprenoriatului feminin: dna. Liliana Aghiorghicesei, dna. Victoria Burton, dna. Angela Camenita, dna. Elena Conada, dna. Doina Georgescu, dna. Maria Grapini, dna. Nicoleta Munteanu, dna. Liza Panait, dna. Maria Parcalabescu, dna. Sorina Placinta, dna. Mihaela Rus, dna. Elena Tiuca, dna. Rodica Mioara Toth. 

Printr-o prezentare interactiva, ambasadorii antreprenoriatului feminin vor impartasi din experienta lor grupului tinta de minim 50 femei interesate in dezvoltarea unei afaceri. In cadrul seminarului se va derula o aplicatie de grup – simulare plan de afaceri, participantele fiind impartite pe echipe si, sub coordonarea ambasadorilor, vor completa, un Miniplan de Afaceri. Echipa care va obtine cel mai mare punctaj la evaluarea planului de afaceri, va fi premiata. 

La finalul seminarului se va lansa concursul: „Model pentru business-ul meu” – a carui castigatoare va fi anuntata in cadrul Conferintei Nationale de la Bucuresti, care se va desfasura in septembrie 2011. 

Va adresam rugamintea de a confirma participarea dvs. pana in data de 15 iulie 2011, orele 12:00, la telefon: 021 3352620 sau la adresa de e-mail: [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.