Se da startul inscrierilor pentru Business Mentoring Program 2012

0
logo_bmpAdus pentru prima data in Romania in anul 2010 de Fundatia Post-Privatizare, cu sprijinul Entreprenerurship Ventures Inc. (S.U.A), programul perfectioneaza si dezvolta abilitatile manageriale pentru consolidarea propriilor organizatii in mod sustenabil. Trecand prin toate fazele de extindere a unei afaceri, antreprenorii romani au sansa sa beneficieze de experienta unor mentori de top de la MIT Center for Entrepreneurship: Kenneth Morse, Laura Morse si William Aulet.

Business Mentoring Program sustine pregatirea continua a oamenilor de afaceri romani, astfel incat acestia sa isi poata dezvolta propria organizatie pana la acel nivel care sa le permita accederea pe o piata economica globala. Din acest motiv, pentru facilitarea networking-ului si a schimbului de experienta intre antreprenorii romani si cei din afara tarii, programul va fi extins in 2012 la intreaga regiune a Europei de Sud-Est.

Alaturi de cei trei mentori de la MIT Center for Entrepreneurship, participantii vor lua parte la cinci sesiuni intensive de cursuri desfasurate pe o perioada de 6 luni de zile. Cursurile vor fi centrate pe aspecte cheie pentru dezvoltarea unui business solid: strategii de vanzare, marketing, crearea valorii actionariale prin excelenta operationala, leadership si finantare pentru dezvoltare.

Programul este gandit la nivelul de exigenta si pregatire corespunzator unui MBA si se adreseaza in special antreprenorilor consacrati, directorilor executivi sau echipelor de management din companii romanesti, dar si din companii din tarile vecine (cum ar fi: Ungaria, Ucraina, Moldova, Bulgaria, Serbia, Croatia).

Numarul de locuri in cadrul programului este limitat. Inscrierea se face in urma completarii unui formular disponibil pe site-ul www.businessmentoring.ro si este deschisa pana pe data de 6 ianuarie 2012. Tot aici se pot gasi informatii suplimentare despre Business Mentoring Program, calendarul workshop-urilor si modalitatea de participare. Primul workshop din cadrul programului va avea loc pe data de 18-19 ianuarie 2012, in Bucuresti.

Despre mentorii Business Mentoring Program

Kenneth Morse este, printre altele, antreprenor in serie, presedinte al Entrepreneurship Ventures Inc., Managing Director fondator al Centrul de Antreprenoriat de la Massachussetts Institute of Technology (MIT) si profesor invitat la Facultatea de Business ESADE din Barcelona. Ken activeaza in comitetul director al mai multor start-up-uri, printre care Denkwerk Gmbh (Germania); iMotions – Emotion Technology ApS si Zylinc A/S (Danemarca); The Little Engineer (Liban); Aifos Solutions SL, Indisys si Invenio (Spania); Izon Science Ltd. (Noua Zeelanda); Naseeb Networks si Sofizar (Pakistan) si mai multor spin-off-uri ale MIT (S.U.A.), incluzand Cogito, FloDesign Sonics, IntAct, Terrafugia si UkuMi.

Laura Morse este Director Executiv al Entrepreneurship Ventures Inc., fost co-instructor la MIT Sloan School of Management si Senior Executive in cadrul S.W.I.F.T. Sc (Belgia). Laura a lucrat timp de douazeci de ani ca Partener al Leading Global Executive Search Consultancies, Russel Reynolds Associates si Heidrick & Struggles in Chicago, Boston si Bruxelles. In prezent, Laura face parte din comitetul director al Aura Biosciences, un start-up de oncologie din Madrid si consiliaza alte start-up-uri tehnologice din Barcelona si Boston.

William Aulet este Managing Director al MIT Center for Entrepreneurship, conferentiar senior la MIT Sloan School of Management si presedinte al MIT Clean Energy Prize. Bill este lider de succes in domeniul afacerilor, avand o experienta de peste 25 de ani in toate domeniile legate de operatiuni de inalta tehnologie, marketing de produs si strategii de finantare, atat pentru start-up-uri cat si pentru companii publice. Pe langa experienta in cadrul propriilor companii, Bill este mentor si consilier pentru multe alte companii, pe probleme de procese de strangere de fonduri si este consultat in mod frecvent de specialisti in venture capital si de „business angels„.

Despre Fundatia Post-Privatizare

Fundatia Post-Privatizare (FPP) este cea mai importanta fundatie pentru antreprenoriat din Romania. Creata in 1996 de Comisia Europeana, FPP este o institutie privata care  promoveaza educatia antreprenoriala si sustine initiativele destinate dezvoltarii sustenabile a mediului de afaceri romanesc – cu accent pe intreprinderile mici si mijlocii si start-up-uri – prin intermediul programelor sale de dezvoltare antreprenoriala, imbunatatire a mediului de afaceri si promovare a responsabilitatii sociale a intreprinderilor.

Informatii suplimentare se pot obtine de la:
Fundatia Post-Privatizare
Tel: 031.1000.719
Fax: 031.1000.720
Web-site: www.businessmentoring.ro

Persoane de contact:
Florina Tudor
Tel: 0745.258.250
Email: [email protected]

Ella Gligor – McCann PR
Tel: 0727.737. 311
Email: [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.