SAP imbunatateste SAP® BusinessObjects™ Edge Solutions

0
sap_businessobjects__edge_solutionsSAP imbunatateste SAP® BusinessObjects™ Edge Solutions, oferind companiilor mici si mijlocii posibilitatea de a avea o viziune completa asupra informatiilor esentiale.

SAP® BusinessObjects™ Edge BI Software include instrumente de Data-Navigation si creste suporul pentru medii IT mixte. Noile solutii SAP® BusinessObjects™ EPM sunt adaptate nevoilor companiilor mici si mijlocii.

SAP AG a anuntat astazi imbunatatirea solutiei SAP ® BusinessObjects Edge ™, incluzand SAP® BusinessObjects™ Edge BI, pentru companiile mici si mijlocii. Acum companiile pietei de mijloc vor putea utiliza SAP® BusinessObjects™ Polestar o solutie ghidata de navigare, ce permite oricarui utilizator al afacerii sa gaseasca informatiile necesare pentru a putea raspunde rapid si eficient oricarui tip de intrebari legate de performantele companiei, prin intermediul unor simple cautari.

Odata cu lansarea SAP® BusinessObjects™ XI 3.1 din toamna (vezi “Business Objects Announces Next Version of Industry’s Most Complete and Unified Business Intelligence Platform”), SAP BI BusinessObjects Edge 3.1 ofera, de asemenea, integrarea cu surse de date dintr-o varietate de furnizori, inclusiv Oracle si Microsoft. In cele din urma, noile versiuni ale SAP® BusinessObjects™ enterprise performance management (EPM) vor ajuta companiile mici si mijlocii la crearea si executarea de strategii mult mai complexe, vor aduce eficienta mai mare a planificarii performantelor, a planificarii bugetare şi a planurilor de consolidare.

Avand in vedere realitatea economica actuala, clientii mici si mijlocii trebuie sa aiba acces usor la informatiile asupra performantelor afacerii. Fiecare angajat trebuie sa fie vigilent sa se asigure ca fiecare client este multumit, ca produsele sunt livrate la timp si profitabil, si astfel echipa de vanzari isi va indeplini obiectivele trimestrial. Imbunatatirile aduse solutiei SAP BusinessObjects Edge BI ajuta utilizatorii afacerii permitandu-le sa ia deciziile cele mai bune. Noul ambalatele versiuni ale EPM ii ajuta, de asemenea, sa dezvolte strategii performante si sa participe pe deplin si in mod inteligent conducand compania spre succes.

SAP BusinessObjects Polestar impartaseste valorile BI tuturor:
– Cu instrumentele BI si cu suportul crescut al clientilor ce utilizeaza aplicatii non-SAP, utilizatorii castiga o viziune mai buna asupra infromatiilor din intreaga companie – indiferent de nivelul lor de calificare sau a sistemelor IT.
– Persoanele din companiile de orice dimensiune au nevoie de instrumente BI simple si intuitive care sa le permita prin intermediu unor simple cautari accesul si prelucrarea rapida a informatiilor.
– Cu SAP BusinessObjects Polestar furnizat ca parte a SAP BusinessObjects Edge BI, acum angajatii pot folosi o simpla cautare dupa cuvinte si ajunge la informatii de la orice sursa de date. Aceasta solutie afisaza rezultatele in rapoarte si dashboard-uri usor de interpretat, creaza automat grafice si diagrame.
– SAP BusinessObjects Polestar are caracteristici de explorare si vizualizare care permit utilizatorilor sa salveze un anumit topic, cum ar fi vanzarile pe o anumita regiune, dand un simplu click pe raport, date asezate in dashboard. Nu este necesar un training BI sau experienta IT necesara.

Suport pentru mediile IT eterogene pentru intrega organizatie:

– Majoritatea clientilori de talie mijocie au o structura IT mixta bazata pe solutii de la SAP sau alti furnizori.
– SAP BusinessObjects Edge BI 3.1 se integreaza cu Oracle eBusiness Suite, precum si cu JD Edwards, PeopleSoft si Siebel.
– Clientii au acum mai multa flexibilitate utilizand SAP BusinessObjects Edge BI 3.1 suport pentru Microsoft Windows Server 2008 si SharePoint Server 2008.

SAP BusinessObjects EPM pentru piata de mijloc:
– Raspunzand cererilor partenerilor si clientilor, noua solutie EPM va fi ambalata si va avea pret special pentru companiile mici si mijlocii.
– SAP BusinessObjects Edge Strategy Management va ajuta clientii din companiile mici si mijlocii sa-si puna in practica strategiile si sa isi imbunatateasca performantele.
– SAP BusinessObjects Edge Planificare si Consolidare ajuta companiile sa creeze, execte si monitorizeze bugetele, conectand planurile financiare cu resursele.

Despre Business Objects

Business Objects este principala companie de software pentru informatii de afaceri (BI – business intelligence). Cu peste 30.000 de clienti in intreaga lume, inclusiv peste 80% din grupul Fortune 500, Business Objects ajuta organizatiile sa-si formeze o mai buna perspectiva a afacerii proprii, sa-si imbunatateasca procesul decizional si sa optimizeze performanta intreprinderii.

Platforma de informatii de afaceri a companiei, BusinessObjects™ XI, ofera cea mai avansata si mai completa platforma pentru managementul performantei, planificare, raportare, interogare si analiza si integrarea datelor din domeniul BI. BusinessObjects XI include Crystal Reports®, standardul industrial pentru raportarea la nivel de intreprindere.

Business Objects a construit cea mai puternica si mai diversa comunitate de parteneri, oferind de asemenea servicii de consultanta si pregatire pentru a-si ajuta clientii sa-si implementeze in mod efcient proiectele in domeniul informatiilor de afaceri.

Business Objects are sedii paralele in San Jose, California si Paris, Franta. Actiunile companiei sunt cotate atat la bursa Nasdaq (BOBJ), cat si la Euronext Paris (ISIN: FR0004026250 – BOB). Mai multe informatii despre Business Objects se pot gasi la www.businessobjects.ro.

Despre Grupul Romsym

Romsym Data este prima companie romaneasca certificata conform standardelor internationale BS 7799-2:2002 pentru implementarea si mentinerea sistemului propriu de management al securitatii informatiilor, certificare acordata de catre Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii (SRAC) si IQNet (International Certification Network).

Romsym este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii IT din Romania si Republica Moldova, oferind tehnologie de ultima ora, produsa de lideri mondiali in: solutii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), managementul retelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat), DTP si web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata), managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Minitab, SumTotal, Telelogic, CRAMM, Workshare), softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander), dezvoltare si soft stiintific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus), sisteme Open Source (Red Hat).

De asemenea, Romsym Data ofera consultanta si training in domeniul IT prin intermediul unuia dintre cele mai moderne centre de profil din Romania – centrul Ittraining. Cursurile sunt predate de specialisti cu inalta calificare, certificati international.

Dintre clientii Romsym Data mentionam Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Romaneasca, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justitiei, Miro Bank, McDonald’s, Orange, Pagini Aurii, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.

Contact:
Dragos Stavarache,
Presales Manager
Romsym Data
Adresa: Popa Nan 108A, Sector 3, Bucuresti, Romania
Telefon: (+4) 021.323.14.31
Fax: (+4) 021.322.16.90
Web-site: www.romsym.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.