Reducere de 10% pentru cursul Business Analysis – Managementul Cerintelor

0

EXELO Training & Development SRL, partenerul in Romania al Global Knowledge prezinta cursul Business Analysis – Managementul Cerintelor. Si pentru ca este vremea cadourilor, beneficiaza de 10% reducere persoanele care se inscriu si achita contravaloarea cursului pana la data de 31.12.2012.

Analiza de business este o activitate care capata o importanta marita in societatea actuala, mai ales pentru managerii de produs, analistii de sisteme sau de business, ingineri si manageri de proiect IT, etc.

Intalnim adesea proiecte cu probleme. Si la o analiza atenta constatam ca majoritatea problemelor au ca sursa radacina aspecte legate de cerinte:

  • insuficienta definire a cerintelor;
  • lipsa de claritate a acestora;
  • absenta unui acord din partea tuturor celor interesati asupra variantei finale a cerintelor;
  • mentinerea defectuoasa a istoricului modificarilor in cerinte;
  • absenta unei abordari care sa priveasca pachetul de cerinte ca un tot unitar.

Toate aceste situatii – si multe altele – sunt determinate de faptul ca analiza de business nu se face, se face defectuos sau se bazeaza doar pe intuitie.

Cursul Business Analysis – Managementul Cerintelor defineste cadrul de analiza de business, etapele care compun acest demers si tehnicile si instrumentele utilizate pentru a defini cerinte de calitate pentru fiecare initiativa organizationala.

Perioada de derulare: 31 ianuarie-2 februarie 2013.

Durata curs: 3 zile.

Trainer: Codrin Dan Nicolau, PMP – este certificat PMP si activeaza in domeniul proiectelor de peste 15 ani. Experienta acumulata in implementarea sistemelor informatice este completata de experienta sa ca trainer si consultant. A lucrat la conceptia si demararea unui numar mare de proiecte cu finantare USTDA, USAID si UE, preponderent in domeniul mediului, managementului riscurilor si situatiilor de urgenta.

Mai multe detalii: www.exelo.ro

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.