Programul international EMPRETEC, 27 nov.- 05 dec. 2006

0

10  noiembrie 2006

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) si Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (ANIMMC) organizeaza programul international EMPRETEC dedicat dezvoltarii competentelor antreprenoriale si capacitatii manageriale, desfasurat sub egida Conferintei Natiunilor Unite pentru Comert si Dezvoltare (UNCTAD – Geneva) si co-finantat de Guvernul Romaniei in scopul sprijinirii si dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii.

Atelierul de lucru dedicat dezvoltarii capacitatii antreprenoriale, organizat in cadrul acestui program, se va desfasura in perioada 27 noiembrie – 05 decembrie 2006, la sediul CCIB, sala Bihor, Tronson I, etaj 3.
Programul se desfasoara in limba romana si este condus de echipa de facilitatori nationali compusa din: Ovidiu Sturz, Cosmin Grapini, Dan Iliescu, Simona Zamfir si Dan Badescu.

Metoda de lucru folosita este interactiva si orientata catre experiment. In locul prelegerilor teoretice, se utilizeaza exercitii structurate, grupuri de putere, prezentari video, metode de diagnostic, evenimente de afaceri, chestionare si alte instrumente menite sa indentifice si sa imbunatateasca componentele manageriale prin intermediul practicii.

Programul este finantat in proportie de 75% iar restul de 25% este suportat de participanti prin plata taxei de participare de 200 euro/cursant plus TVA.

Completarea si transmiterea formularului de inscriere (anexat) se poate face pana la data de 23 noiembrie 2006.

Pentru mai multe informatii:
Compartimentul de Integrare Europeana al CCIB
Persoana de contact: Madalina MANGRA
Telefon: 021 – 319 54 41, fax : 021 – 319 26 96
E-mail: [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.