Pregatire accelerata pentru examenele CBAP si CCBA! curs prezentat de EXELO, partenerul in Romania al Global Knowledge

0
exeloIn acest curs veti obtine informatiile esentiale de care aveti nevoie pentru a va pregati si de a promova exemenele de certificare Certified Business Analysis ProfessionalTM (CBAP ®) sau Certification of Competency in Business AnalysisTM (CCBA™). Acest curs se concentreaza asupra ghidului Business Analysis of Knowledge® (BABOK®) zone acoperite in mod specific in ambele examene. Prin intermediul exercitiilor practice si al chestionarelor va veti obisnui cu terminologia IIBA® si a cerintelor referitoare la examen.  

Certificarea CCBA
se adreseaza practicienilor din domeniul Analizei de Business care si-au dezvoltat abilitatile de analiza de business si au o experienta de cel putin 3750 ore de analiza de business.

Certificarea CBAP se adreseaza practicienilor din domeniul Analizei de Business care au o experienta deosebita in analiza de business.

Cu mai mult de 7500 de ore de experienta practica in Analiza de Business, candidatii pentru CBAP sunt membri seniori ai comunitatii de Analiza de Business.

Datorita cerintelor restrictive si a procesului riguros de evaluare, certificarile CCBA si CBAP au o serie de beneficii majore:

a) Pentru organizatii:

– Incurajrea dezvoltarii angajatilor si recunoasterea acestora;
– Cresterea gradului de incredere in persoanele certificate, care si-au insusit Codul de Conduita;
– Recunoasterea persoanelor care au obtinut certificarea CBAP ca avand o calificare si un nivel de cunoastere avansat, dar si a faptului ca in intreaga activitate urmeaza un set clar de standarde, lucru care le recomanda pentru proiecte importante si de sensibilitate;
– Persoanele certificate obtin rezultate de calitate si prezinta un nivel de incredere sporit;
– Angajatorii isi reduc riscurile prin angajarea si promovarea unor persoane care au obtinut aceste credential.

b) Pentru persoanele certificate
:

– Dedicare demonstrata pentru profesia de analist  de business;
– Capabilitate de a contribui la dezvoltarea profesiei si autoritatea de a fi o voce in domeniu;
– Evolutie rapida in profesie prin validarea de o terta parte;
– Demonstrare a cunostintelor si abilitatilor necesare pentru a fi un analist de business eficace;
– Potential de a avansa in cariera, fara obligatia de a deveni manager de proiect;
– Recunoastere de catre organizatie si colegi ca expert in Analiza de Business;
– Oportunitate a unor recompense substantiale.

Ce veti invata:

– Procese, definitii, termeni in conformitate cu BABOK;
– Va veti pregati in vederea sustinerii examenului;
– Tipuri de intrebari uzuale la examen.

Pachetul cursului contine:
– CBAP si CCBA – ghid de pregatire;
– Exercitii pentru consolidarea conceptelor;
– Diagrame pentru referinte;
– Flash carduri.

Cui se adreseaza?
Manageri de proiect, coordonatori sau analisti de proiect, sefi de echipa, manageri de produs sau de programe, membrii ai echipei de proiect, stakeholderi, senior manageri si persoane care vor sa deprinda arta managementului de proiect.

Perioada: 4-5 noiembrie; 11-12 noiembrie orele 9.00 – 17.00.

Durata curs: 4 zile.

Taxa de participare*: 550 euro/participant + TVA si include suportul de curs, participarea la curs, si  pauzele de cafea, pranz. Pentru inregistrare accesati www.exelo.ro.

Trainer: VICTORIA CUPET, CBAP

Victoria este consultant si analist de business cu experienta de peste 7 ani in domeniul IT, avand studii de programe si master international in informatica economica. Cunostintele aprofundate ale metodologiilor de analiza si modelare sunt atestate de certificarile internationale CBAP, OCUP, OCSMP si OCEB, care dovedesc cunoasterea standardelor UML (Unified Modeling Language), SysML (Systems Modeling Language) si BPM (Business Process Management). In decursul acestor ani a desfasurat activitati de analiza, proiectare, implementare, training si mentorat in cadrul proiectelor informatice cu acoperire nationala.

Este membru fondator si Presedinte al IIBA Romania Chapter (International Institute of Business Analysis – IIBA®).

Informatii suplimentare la tel: 0729.700.768 Fax: 021 – 330.18.73 / www.exelo.ro.

Prezentare EXELO
EXELO este partener Global Knowledge in Romania. Global Knowledge LLC este unul dintre cei mai importanti jucatori mondiali in domeniul formarii profesionale, instruind anual peste 300.000 de persoane la nivel international. Compania este prezenta in 25 de tari pe 5 continente, in Europa detine 40 de centre de formare in 12 tari.

EXELO Training &Development este certificata ISO 9001 si 29990.

EXELO este Global Knowledge este Global REP (Registered Education Provider) al Project Management Institute (PMI). Global Knowledge este Charter Endorsed Education Provider (EEP™) al International Institute of Business Analysts (IIBA®).

Global Knowledge LLC este unul dintre cei mai importanti jucatori mondiali in domeniul formarii profesionale. Compania este prezenta in 25 de tari pe 3 continente, iar in Europa detine 40 de centre de formare in 12 tari.
Global Knowledge este Global REP (Registered Education Provider) al Project Management Institute (PMI). Global Knowledge este Charter Endorsed Education Provider (EEP™) al International Institute of Business Analysts (IIBA®).

EXELO Training & Development a fost autorizata de catre CNFPA sa organizeze cursurile: Manager de Proiect, Formator, Antreprenor, Director Vanzari, Agent vanzari, Expert Achizitii Publice, Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene, Competente Informatice

Apartenenta la reteaua Global Knowledge ne da posibilitatea sa primim 300.000 de feedback-uri pentru cursurile noastre. Noi integram aceste feedback-uri in training, in asa fel, incat continutul sa reflecte exact ceea ce organizatiile si indivizii au nevoie sa stie.

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.