Practical Leadership cu Dorin Dancu (TMI). 3-4 aprilie

0

15 martie 2007

Cursul Practical Leadership vine in sprijinul managerilor cu instrumente practice care sunt culese din experienta internationala de peste treizeci de ani a TMI in lucrul cu diferite organizatii, instrumente verificate si aplicate cu succes si in Romania.

Trainingul Practical Leadership se adreseaza cu precadere managerilor sau tuturor celor care conduc, supervizeaza sau coordoneaza o activitate in care sunt implicati oameni.

Participantii vor obtine cunostintele necesare pentru a putea sa isi cunoasca si motiva mai bine echipa, pentru a putea stabili obiectivele individuale si de grup, pentru a-si supraveghea comportamentul in relatie cu diferite tipuri de persoane, pentru a castiga si pastra angajamentul oamenilor, pentru a delega responsabilitatile potrivite oamenilor potriviti, la momentul potrivit, pentru a optimiza timpul de munca. Toate acestea sunt subordonate scopului general de obtinere a performantei individuale si colective.

Din agenda:
• Stiluri manageriale
• Niveluri de initiativa ale angajatilor
• Arene de management
• Echipa
• Etapele formarii unei echipe
• Modelul TMI: Can/ Will
• Delegarea
• Relatii interpersonale

Data: 3-4 aprilie (9.00-17.00)
Locatia: Novotel Bucarest City Centre
Tarif: 489 Euro/participant (+TVA)

Dorin Dancu face parte din echipa TMI, una dintre cele mai mari si mai respectate firma de training din lume. Dorin are o experienta profesionala multidisciplinara, el activand de la pozitii in invatamantul universitar pana la pozitii manageriale in mai multe companii internationale. Unsprezece ani de activitate manageriala, completati de un masterat in psihologie, un doctorat in domeniul managementului sportiv si un program de Executive MBA l-au invatat pe Dorin sa gaseasca solutii ingenioase pentru a oferi o educatie de calitate si experiente memorabile celor peste 4000 de participanti la cursurile TMI sustinute de catre el.

Calendarul complet si detaliile cursurilor deschise: www.qualians.com.

Pentru inscrieri si detalii,
Contact:
Telefon: 021 327 08 95
Fax: 021 327 08 40

Sursa: Redactie Plandeafacere.ro, 15 martie 2007

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.