Practical Leadership cu Dorin Dancu (TMI). 28-29 ianuarie

0

10 ianuarie 2008

Bucuresti, 10 Ianuarie 2008 – Leadership-ul este privilegiul de a imbunatati vietile si performantele celorlalti, de a forma noi lideri si de a-i orienta catre un scop comun. Un lider eficient si care sa inspire incredere trebuie sa consolideze o relatie speciala cu cei din jur, fondata pe respect si corectitudine. Iar rezultatele cele mai bune le poate obtine cunoscandu-si mai bine echipa si propriile capacitati de coordonare.

Cursul Practical Leadership vine in sprijinul managerilor cu instrumente practice care sunt culese din experienta internationala de peste treizeci de ani a TMI in lucrul cu diferite organizatii, instrumente verificate si aplicate cu succes si in Romania. Pe www.qualians.com puteti urmari o scurta prezentare video a acestui curs.

Trainingul Practical Leadership se adreseaza cu precadere managerilor sau tuturor celor care conduc, supervizeaza sau coordoneaza o activitate in care sunt implicati oameni.

Participantii vor obtine cunostintele necesare pentru a putea sa isi cunoasca si motiva mai bine echipa, pentru a putea stabili obiectivele individuale si de grup, pentru a-si supraveghea comportamentul in relatie cu diferite tipuri de persoane, a castiga si pastra angajamentul oamenilor, a delega responsabilitatile potrivite oamenilor potriviti, la momentul potrivit, pentru a optimiza timpul de munca. Toate acestea sunt subordonate scopului general de obtinere a performantei individuale si colective.

Din agenda:
? Stiluri manageriale
? Niveluri de initiativa ale angajatilor
? Arene de management
? Echipa
? Etapele formarii unei echipe
? Modelul TMI: Can/Will
? Delegarea
? Relatii interpersonale

Data: 28-29 ianuarie (9.00-17.00)
Locatia: Novotel Bucarest City Centre
Tarif: 539 Euro/participant (+TVA)

Contact:
Anca Leonte
Project Coordinator
Telefon: 031/105.31.31
Fax: 031/105.31.34
Web-site: www.qualians.com

Sursa: Plandeafacere.ro, 10 ianuarie 2008

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.