PMP Exam Prep Bootcamp (PMPBC), curs prezentat de EXELO, partenerul in Romania al Global Knowledge

0
exeloAcest curs de 5 zile ofera pregatirea de baza in vederea sustinerii examenelor PMP si CAPM. Cursul se concentreaza pe continutul PMBOK® Guide – Guide to the Project Management Body of Knowledge-Forth Edition, care este acoperit in mod specific la examinare. In curs apar exercitii practice si chestionare, precum si recomandari privind studiul si modul in care trebuie abordate intrebarile de examen, conform terminologiei PMI®.

Cursul este interactiv si cuprinde peste 420 de intrebari in vederea exersarii pentru examen, precum si exercitii pentru memorarea conceptelor utile in vederea examinarilor PMP si CAPM. La finalul cursului, veti dobandi o mai buna intelegere a potentialului material de examen si veti fi mult mai pregatiti pentru promovarea examenului.

Cursul PMP Exam Prep oferit de EXELO este foarte bun, mi-a oferit o structurare de calitate a materiei si mi-a permis ca alocand doar cateva zile de studiu suplimentar sa promovez examenul de certificare. In plus exemplele discutate m-au ajutat sa realizez conexiuni intre conceptele teoretice din standard si experientele reale ale participantilor. Un efect similar l-am constatat si in cazul colegilor mei care au obtinut certificarea profesionala„, Iulian Nita Manager, ETS Program Management, Vodafone Romania.

Detalii privind curricula de curs pe www.exelo.ro.

Beneficii:
– Accelerarea vitezei de studiu;
– Evaluarea nivelului de pregatire si identificarea principale domenii de dezvoltare;
– Reducerea semnificativa a timpului de studiu;
– Sinteze ale materialelor bibliografice indicate de catre PMI®;
– Acumularea numarului de ore de instruire solicitate de catre PMI® pentru inscrierea in programul de certificare PMP®;
– Rezolvarea unor teste de evaluare care contin intrebari similare celor din examenul real;
– Realizarea de paralele intre conceptele prezentate si activitatea curenta a participantilor; cu identificarea modalitatilor de imbunatatire a performantelor in proiecte;
– Sugestii privind modul in care trebuie tratate aspectele specifice examenului, modalitati de evitare a greselilor tipice si prezentarea strategiei de testare PMP® (inclusiv discutii despre termeni specifici si capcane de limbaj);
– Verificarea eligibilitatii pentru participarea la examen si sprijin pentru pregatirea dosarului de inscriere in programul de certificare;
– Sprijin in stabilirea unui plan de lucru individual.

Continutul pachetului de curs:
Pachetul de curs cuprinde materialele tiparite folosite pe parcursul instruirii, incluzand:
– Materiale cursant – materialele originale in limba engleza ale Global Knowledge
– Manual curs ( 1000 de pagini, 2 volume)
– 1 test de preevaluare de 60 intrebari
– 9 teste de evaluare cu 25 de intrebari
– Simulare examen 200 de intrebari
– Exercitii pentru fixarea notiunilor prezentate

Simularea testelor se va face prin intermediul unor seturi de intrebari grupate pe cele noua arii de cunostinte. Raspunsurile la aceste intrebari se vor discuta in grup, pentru ca toata lumea sa stie solutiile corecte, dar mai ales sa inteleaga logica acestor raspunsuri. Testele partiale vor putea fi pastrate de cursanti.

Durata cursului
PMP Exam Prep al Global Knowledge are o durata totala de 35 de ore, reprezentind 35 de „contact hours”. Acest numar acopera cerintele PMI® referitoare la instruirea profesionala in Project Management (35 „contact hours”).

Cele 35 de ore sunt distribuite pe parcursul a 5 zile de curs.

Orele de curs se refera exclusiv la durata procesului de instruire, neincluzind pauzele de pranz si de cafea.

Audienta
Cursul se adreseaza practicienilor in Project Management care doresc sa sustina examenul de certificare PMP®, CAPM® avand drept scop atat insusirea cunostintelor necesare, cat si acumularea numarului de ore de instruire profesionala solicitate de catre PMI®.

Cerinte preliminare
– Cunostinte de baza despre Project Management;
– Cursul este adresat practicienilor in domeniu si face apel la cunostinte de baza de Project Management. De asemeni, experienta practica in Project Management faciliteaza asimilarea cunostintelor specifice necesare pentru examenul PMP® si contribuie la imbunatatirea rezultatelor obtinute.
– Cunostinte de limba engleza.

Pentru o mai buna familiarizare a cursantilor cu conditiile reale de examinare, pe parcursul cursului se va utiliza preponderent limba engleza, aceasta fiind limba in care se desfasoara examenul si in care sunt disponibile PMBOK® Guide si celelalte materiale de studiu.

Perioada: 10-11-12 noiembrie, 18-19 noiembrie, orele 9.00 – 17.00.

Locatie: Bucuresti.

Durata curs: 5 zile.

Taxa de participare*: 650 euro/participant + TVA si include suportul de curs, participarea la curs, simulare examen si pauzele de cafea, pranz. Pentru inregistrare accesati www.exelo.ro.

Trainer: Mircea Mihai, MBA, PMP cu o experienta de peste 12 ani in managementul de proiect, certificat PMP de peste 7 ani, trainer acreditat Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii, trainer certificat Global Knowledge, Zig Ziglar, experienta de peste 11 ani in formarea adultilor si peste 7 ani in cursurile dedicate certificarii internationale in managementul proiectelor.

Informatii suplimentare la tel: 0729.700.768 Fax: 021 – 330.18.73 / www.exelo.ro.

Prezentare EXELO
EXELO este partener Global Knowledge in Romania. Global Knowledge LLC este unul dintre cei mai importanti jucatori mondiali in domeniul formarii profesionale, instruind anual peste 300.000 de persoane la nivel international. Compania este prezenta in 25 de tari pe 5 continente, in Europa detine 40 de centre de formare in 12 tari.

EXELO Training &Development este certificata ISO 9001 si 29990.

EXELO este Global Knowledge este Global REP (Registered Education Provider) al Project Management Institute (PMI). Global Knowledge este Charter Endorsed Education Provider (EEP™) al International Institute of Business Analysts (IIBA®).

Global Knowledge LLC este unul dintre cei mai importanti jucatori mondiali in domeniul formarii profesionale. Compania este prezenta in 25 de tari pe 3 continente, iar în Europa detine 40 de centre de formare in 12 tari.

Global Knowledge este Global REP (Registered Education Provider) al Project Management Institute (PMI). Global Knowledge este Charter Endorsed Education Provider (EEP™) al International Institute of Business Analysts (IIBA®).

EXELO Training & Development a fost autorizata de catre CNFPA sa organizeze cursurile: Manager de Proiect, Formator, Antreprenor, Director Vanzari, Agent vanzari, Expert Achizitii Publice, Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene, Competente Informatice.

Apartenenta la reteaua Global Knowledge ne da posibilitatea sa primim 300.000 de feedback-uri pentru cursurile noastre. Noi integram aceste feedback-uri in training, in asa fel, incat continutul sa reflecte exact ceea ce organizatiile si indivizii au nevoie sa stie.

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.