Nou la nivel national! Primul curs de manager de formare din Romania, Iasi, iulie 2015

0

Europersonal1Avand in vedere numeroasele schimbari legislative, precum si o crestere a standardizarii in domeniul formarii profesionale, cursul de Manager de formare devine obligatoriu pentru toti furnizorii si specialistii in formare care doresc sa-si dovedeasca expertiza in acest domeniu.

DE CE ESTE IMPORTANT ACEST CURS? Pentru ca:

1. incepand din februarie 2015, prin Ordinul presedintelui ANFP 270/ 2015 toti furnizorii de formare care doresc sa devina parteneri ai ANFP trebuie sa aiba un angajat cu contract de munca pe functia de Manager de formare. Nu se poate realiza acest lucru daca angajatul nu are cursul absolvit, deci nici firma nu are posibilitatea de participa la selectie.

2. prin Ghidul Solicitantului 2015 pe POSDRU s-au introdus conditii suplimentare in ceea ce priveste calificarile si experienta echipei de implementare. Clasicul post de „Coordonator formare” sau „Responsabil formare” de pana acum nu-si va regasi echivalentul in proiectele viitoare fara o specializare corespunzatoare a persoanei respective. Din acest motiv, pentru a obtine punctaj suplimentar, cursul de Manager de formare este un plus in fata altor competitori.

3. avand in vedere ca propunerea de standard ocupational a fost realizata in cadrul proiectului CALISIS al Autoritatii Nationale pentru Calificari si este unul dintre indicatorii proiectului, nu este exclus ca in viitorul apropiat sa apara o prevedere legislativa prin care fiecare furnizor de formare sa aiba minim un angajat care a absolvit acest curs.  Daca va amintiti, la fel s-a intamplat si cu cursul de Evaluator de furnizori si programe de formare.

4. profesorii/ directorii de scoli/ tranerii CCD care se ocupa si de formarea continua a cadrelor didactice obtin pe aceasta cale un certificat care sa le confirme activitatea si competentele.

Euro Personal SRL doreste sa vina in intampinarea acestor nevoi prin cursul autorizat de MANAGER DE FORMARE, cod COR 242406. Cursul dureaza 40 de ore si costa 800 de lei.

Pentru detalii si inscrieri, nu ezitati sa ne contactati la 0748.687.407 sau [email protected].

Share.

Leave A Reply