NOU! Curs acreditat Expert SSM, 27 februarie-12 martie 2012, Camera de Comert Bucuresti

0
euro_best_teamEuro Best Team organizeaza cursul acreditat CNFPA – EXPERT SSM- securitate si sanatate in munca in conformitate cu ultimele modificari aduse la HG 1425/2006. Cursul se adreseaza specialistilor din orice unitate, institutie, societate comerciala sau bugetara ce urmareste organizarea, coordonarea si monitorizarea activitatii de asigurare a securitatii si sanatatii in munca, in conformitate cu Normele generale de protectie a muncii/2011. OFERTA: Pentru inscrieri pana la data de 20 februarie 2012 beneficiati de taxa de participare redusa, respectiv 800 de lei. Dupa aceasta data taxa de participare este de 1000 de lei.

LOCATIE: Camera de Comert a Municipiului Bucuresti sau la sediul Euro Best Team (in functie de numarul celor inscrisi).

Planificare curs 80 de ore.

Curs de zi
: Durata cursului este de 6 zile + 1 zi examinare (intre orele 9.00-17.00): 27-28-29 februarie, 5-6-7 martie 2012 si examen de certificare pe 12 martie 2012.

FORMULARUL DE INSCRIERE – il puteti completa de pe www.eurobestteam.ro.

PRETUL CURSULUI: Trimiteti formularul de inscriere pana la data de 20 februarie 2012 si beneficiati de taxa redusa de 800 de lei. Dupa aceasta data taxa de inscriere este de 1000 de lei. Taxa de inscriere include toate costurile privind suportul de curs, taxele de evaluare si certificare CNFPA.

Cursul este bazat pe aplicatii practice, participantii lucreaza pe echipe pe tot parcursul programului si elaboreaza impreuna proiecte care au aplicabilitate in plan real. In cadrul unei sesiunii de examinare finala, participantii vor prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai CNFPA, proiectele realizate pe parcursul cursului, in vederea certificarii.  

Unde este recunoscut programul?
Cursul este recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si este autorizat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA), la finalizarea lui acordandu-se un certificat de absolvire avizat de CNFPA.

Programul de formare profesionala se finalizeaza cu un examen de absolvire organizat in conformitate cu Ordinul nr. 501/5.253/2003 al Ministrului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si al Ministrului Educatiei, Cercetarii si Tineretului, pentru aprobarea Metodologiei certificarii formarii profesionale a adultilor.

Certificatele eliberate la absolvirea cursurilor au regimul actelor de studii si sunt recunoscute la nivel national de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, conform Ordonantei Guvernului Romaniei nr. 129/2000.

Pentru recunosterea internationala a certificatelor CNFPA eliberate dupa finalizarea cursului este necesara apostilarea (tari semnatare ale Conventiei de la Haga) sau supralegalizarea (tari nesemnatare ale Conventiei de la Haga).

Cine se poate inscrie?
Programul se adreseaza specialistilor din orice unitate, institutie, societate comerciala sau bugetara ce urmareste organizarea, coordonarea si monitorizarea activitatii de asigurare a securitatii si sanatatii in munca in conformitate cu Normele generale de protectie a muncii/2011.

Metoda de instruire
Programul utilizeaza tehnici europene de predare si instruire, se bazeaza pe interactivitate, aplicatii, exercitii si ofera participantilor posibilitatea de a-si dezvolta rapid aptitudinile, abilitatile si competentele specifice inspectorului in domeniul securitatii si sanatatii in munca.

Pentru ce te pregateste?

Legislatia din domeniu si modul in care sa urmareasca aplicarea prevederilor acesteia.
Conceptele de baza privind securitatea si sanatatea in munca.
Modul de definire si identificare a unui eveniment, incident periculos, accident de munca sau a unei boli profesionale
Modul de comunicare si cercetare a unui eveniment, incident periculos, accident de munca
Primul ajutor: alerteaza factorii de interventie, adopta masuri privind eliminarea pericolelor in zona evenimentului.

Sesiune teoretica
– Cadrul legislativ general referitor la securitatea si sanatatea in munca (SSM);
– Concepte de baza referitoare la securitatea si sanatatea in munca (SSM);
– Notiuni despre riscuri generale si prevenirea lor;
– Notiuni despre riscuri specifice si prevenirea lor in sectorul corespunzator unitatii;
– Evaluarea riscurilor profesionale;
– Acordarea primului ajutor;
– Informarea, consultarea, instruirea si participarea lucratorilor in acest proces;
– Echipamentul de protectie;
– Masuri de protectie in diferite domenii de activitate.

Aplicatii practice
Aplicatiile practice vor constitui baza realizarii unui proiect individual pe care participantii il vor sustine in cadrul examenului final de certificare, in prezenta reprezentantilor CNFPA.

Lectorul cursului este Dana Morar
Dana este trainer autorizat CNFPA in formare profesionala pentru adulti  si detine o experienta de peste 20 ani in consultanta  pentru implementare si audit sisteme de management ISO (9001, 14001, 27001, 20000-1 si OHSAS 18001) si peste 15 ani ca trainer. Detine certificari recunoscute de Organizatia Europeana pentru calitate (EOQ), CNFPA si BSI (British Standards Institution) ca manager, consultant si auditor in domeniul calitatii, mediului, securitate si sanatate ocupationala, securitatea informatiei. Este absolventa a facultatii de Electronica si Telecomunicatii Bucuresti si a cursului post universitar „Auditul securitatii, sanatatii in munca si Evaluarea riscurilor”. Dana a sustinut numeroase sesiuni de instruire si in cadrul Euro Best Team ea este trainer pentru cursul de Inspector SSM – securitate si sanatate in munca.

Conditii de inscriere
Pentru inscriere va rugam sa completati formularul de inscriere afisat mai sus in aceasta pagina si veti primi o confirmare de participare de la organizatori precum si alte detalii privind organizarea cursului.

SC Euro Best Team SRL
RO95BTRL04101202E64311XX
Banca Transilvania, Agentia Centrul Civic, Bucuresti.

Contact:
Madalina Nedelcu – 0726.615.538
http://www.eurobestteam.ro/
http://eurobestteam.blogspot.com/

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.