Noi oportunitati de invatare a pasilor eficienti in obtinerea fondurilor europene, Pitesti, 31 octombrie 2011

0
lideea1Daca sunteti o intreprindere sau organizatie de cercetare si aveti idei inovatoare, dar nu stiti cum sa le transformati in afaceri de succes, seminariile gratuite de instruire oferite de catre Organismul Intermediar pentru Cercetare din ANCS (Autoritatea Nationala pentru Cercetare stiintifica) pot fi solutia pe care o cautati.

Seminar Pitesti

Mai mult, ANCS pune la dispozitie o echipa de experti care, in cadrul unor sesiuni de coaching gratuite post seminarii, va vor furniza asistenta pe parcursul tuturor pasilor necesari pana la obtinerea finantarii prin cele trei operatiuni deschise in cadrul Axei Prioritare 2 POS CCE.

Primul seminar organizat in Pitesti se adreseaza tuturor celor interesati de cele trei operatiuni O.2.3.1 „Start-upuri si spin-off-uri inovative”, O.2.3.3 „Promovarea inovarii in cadrul intreprinderilor” si O.2.1.1 „Proiecte de CD in parteneriat intre universitati, institute de cercetare si intreprinderi” indiferent de stadiul in care se afla ideea proprie de proiect sau daca sunt in curs de identificare a unei idei.

Participantii vor stabili asistati de echipa de traineri daca si care dintre cele trei operatiuni este adecvata finantarii ideilor de proiecte, vor intelege detaliile cerintelor programului de finantare, vor verifica viabilitatea ideii de proiect si masura in care pot sa satisfaca cerintele de eligibiltate.

Seminarul se va desfasura in data de 31 octombrie 2011, ora 10:00, Restaurant Flavours, B-dul Bratianu C.I, Bl. D6, Sala de Conferinte.

Agenda seminarului si detalii despre campania de instruire pot fi gasite pe pagina de internet www.fonduristructurale.ancs.ro.

Pentru mai multe detalii, va rugam contactati:
Dna Andrada Bac
Email: [email protected];
Telefon: 0755 – 113272/ 0356 455 251

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.