Managing a project for the first time – curs cu certificare Institute of Leadership and Management (ILM) in Management de Proiect, 1-3 iulie 2014, Timisoara

0

managing a project lideea timisoaraAcum si in Romania certificatul de competente in Management de Proiect, recunoscut de Institute of Leadership and Management (ILM), cea mai mare organizatie din Europa pe sectorul training-ului in Management si Leadership.

LIDEEA va ofera un curs de Managing a project for the first time adresat tinerilor absolventi, specialistilor in primii ani de activitate care au perspectiva de a conduce echipe de proiect sau sunt la primele experiente de team leaderi: 18 ore interactiune directa (optional webinars sau seminarii clasice in Timisoara), structurat in 3 zile, intre orele 9:00-16:00.

Cursul este derulat pe platforma online LIDZone, oferind posibilitatea participarii la distanta. Certificatul international Institute of Leadership & Management va confera o recunoastere a competentelor benefica pentru primii ani in cariera.

Cursul este util si pentru managerii care conduc sau vor conduce departamente in organizatii, deoarece include competente manageriale si de leadership aplicabile nu numai proiectelor, dar si managementului in orice organizatie.

Va invitam la un curs dinamic, folosind metode inovative de invatare si de transfer al invatarii, garantia calitatii fiind data de procesul riguros de acreditare al ILM. Cursul asigura invatarea accelerata prin 3 zile de curs fata in fata, intercalate cu activitati interactive de invatare pe platforma online LIDZone. Este un curs solicitant, presupune munca atat in sala de curs, cat si in afara pentru a absolvi cu succes si a obtine certificatul de competente ILM.

Oferta speciala pentru tinerii absolventi (in primul an dupa absolvirea studiilor) sau studentii la master: tariful de baza este de doar 50 euro (include TVA). Locurile sunt limitate!

Mai multe informatii puteti obtine accesand Brosura cursului Managing a project for the first time.

Termen limita de inscriere: 30 iunie 2014.

Pentru mai multe detalii cu privire la cursurile desfasurate de LIDEEA, la nivel national, va rugam sa consultati Calendarul cursurilor LIDEEA, martie-iulie 2014.

* Oferim suplimentar instruire online timp de 2 saptamani dupa terminarea cursului pentru finalizarea aplicatiilor practice si consolidarea invatarii.

Share.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.